Próbáltál már ki valamilyen illegális kábítószert?
Fű: először jó volt, aztán hánytam..mikor piára szívtam, behaluztam,hogy meghalok, ordítottam a mentőért..szánalmas volt.
Speed: semmi extra, csak nem aludtam másnap reggel 9-ig
Extasy: na az jó volt. Attól is haluztam, (kardfogú tigrist, meg kutyákat mindenhol). De jó volt. Annyi volt ijesztő,hogy semmi szükségletedet nem érzed..nem vagy éhes/szomjas/álmos,nem éreztem,hogy kell pisilni. A másik, a passzivitás..az se érdekelt volna, ha mellettem hal meg valaki..csak mentem mentem mentem....
Más nem volt,ezek is 17 évesen, azóta semmi, még alkohol se nagyon. Elégvolt kipróbálni, egyik sem nyújtott akkora élményt,hogy rászokjak.
21/L
17 éves korom óta füvezek, mindig mást dob! ezért nem hagyom abba! persze nem rendszeresen! vannak kisebb nagyobb szünetek!
ritkán hasis, ami azért elég durva! egyszer azt haluztam, hogy két koszorú emberré változik, és koccintanak ilyen szivecskés bögrével! (nem kamu!)
5ször lsd-t is toltam. volt ott minden! olvadt a piszoár, nem találtam a wc ajtót, 10 perces röhögő görcs a semmitől...vicces dolog! :D
1szer eki, amitől kb plüss mackónak éreztem magam, és pörögtem a fejemen.
2szer spuri, ami pörgetett, de semmi extrát nem adott.
gombától csak hullámzott a talaj, meg úgy minden körülöttem!
meg van még egy legális cucc, az a neve, hogy jamajican gold! ez egy herbál dolog, szívni kell! nem sokkal drágább, mint a fű, és legális! de azt soha többé nem nyomom, és nem is ajánlom senkinek, mert hosszú távon paranoiás lehet tőle az ember!
de mind emellett, mégis járok suliba, mellette dolgozom, szal nem vagyok egy suttyó drogos! csak éppen kíváncsi vagyok... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!