Próbáltál már valamilyen hacket a counter strike játékban?
Figyelt kérdés
nem hogy használsz e,csak próbáltál e,vagy probálnád e ha még nem tetted? vagy lesz.rod?2011. márc. 12. 16:45
1/3 anonim válasza:
Nem próbáltam. Minek? A sok hülyegyerek játéka ez, nem több. Én tisztességesen játszom. Ez nem csak CS-re igaz.
2/3 A kérdező kommentje:
én is,de itt van cs ikon mellett a wh el is indítom de csak halál után kapcsolodik be,ugy nézem a többieket,de mondom csak szigoruan halál után,csak elbassza a játék élményét
2011. márc. 12. 18:18
3/3 anonim válasza:
Na igen, pont ezért nem használok semmit (nem is próbáltam).
Nem vagyok a TOP játékos, ált középmezőnybe végzek, de imádok kockulni egy órát és csak el****nám az időmet, ha csalásokat használnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!