Elmagyarázná nekem valaki miért nem jó játékra az Nvidia Geforce GT430 videókártya?
Pont az alaplap a legszarabb választás!!! 2x beszéltek rá erre a márkára....de többet biztos senki nem fog!!!! Úgy *zar ahogy van! +a VTX3D... az + a másik...
Persze, hogy olcsóbb ha hulladékból van összerakva. Szerintem nézelődjél még, és ne dőlj be az elsőnek....ha jót akarsz.
Aki az összeállítást ajánlotta kicsit utána nézhetett volna, h a HD6750-nek min 450w-os táp kell.
Részletek itt:
Aha értem, én hiszek neked, hogy elég a 400w-os táp biztos igazad van....de nem hiszem , h te lennél a gyártó aki megszabja hogy 450w kell neki.
Asrock neked biztos jó... de nekem 2-ből 2 halt be. Nem véletlen adnak a nevesebb gyártók (MSI, ASUS, GIGAB) 3 év garanciát, nem pedig 2évet..
Na szóval:
1. Akkor számoljunk: A Pentium G620 proci fogyaszt 65W-t. A VGA is terhelés alatt kb. 85W-t. Ez barátok között is 150W. Miért is ne lenne elég a minőségi 400as táp?
2. A gyártók által adott érték NEM kötelező, hanem AJÁNLOTT. Mert ha valaki vesz pl egy 500W-s HKC, Codegen, Mercury vagy akármilyen ehhez hasonló sz@rt, ami a felét se képes, ami rá van írva, akkor ne nagyon legyen gondja. Vegyünk egy példát: Az én videokártyámhoz ajánlottnak van írva 400W. A tápom 300W-s. És érdekes 5 éve gond nélkül megy. Furcsa, igaz? Mivel a procim fogyaszt 80W-t, a VGA meg terhelés alatt 30W-t.
3. Attól, hogy neked meghalt Asrock alaplapod, még jó márka... Olvass már utána vásárlói véleményeknél légyszíves. pl: ipon.hu-n, vagy bárhol. Szinte senkinek nem akadt gondja. Jó előfordul, hogy a jó márkák között is van hibás, ez normális. Előfordulhat rossz, vagy hibás Nike, esetleg Adidas cipő is. Ugyanezt mondom a VTX3D-ről.
Ha még ennyire nem vágod a dolgokat, kérlek ne okoskodj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!