Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elmagyarázná nekem valaki...

Elmagyarázná nekem valaki miért nem jó játékra az Nvidia Geforce GT430 videókártya?

Figyelt kérdés
Elmagyarázná nekem valaki miért nem jó játékra az Nvidia Geforce GT430 videókártya,1GB DDR3 memóriával?Sok helyen olvastam ,hogy játékra almalmatlan,de egyik haveromnak ilyen van Gigabyte-ba és az új játékok is akadásmentesen futnak rajta max grafikán HD felbontásban.
2012. márc. 23. 16:07
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
pcx.hu-n olcsobb 2000FT-tal és még a szállítást se kell fizetni.Nagyon kösz! :)
2012. márc. 23. 17:20
 22/29 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen :D
2012. márc. 23. 17:25
 23/29 anonim válasza:

Pont az alaplap a legszarabb választás!!! 2x beszéltek rá erre a márkára....de többet biztos senki nem fog!!!! Úgy *zar ahogy van! +a VTX3D... az + a másik...

Persze, hogy olcsóbb ha hulladékból van összerakva. Szerintem nézelődjél még, és ne dőlj be az elsőnek....ha jót akarsz.

Aki az összeállítást ajánlotta kicsit utána nézhetett volna, h a HD6750-nek min 450w-os táp kell.

Részletek itt:

[link]

2012. márc. 25. 21:27
 24/29 anonim ***** válasza:
Miről beszélsz? Az Asrock igenis jó márka. A VTX3D is. Nézz utána előbb. És nem kell 450-es táp neki. Csak gondoltak a szutyok tápokra, amik a felét se adják le mint ami rájuk van írva. A proci fogyaszt átlagban 65W-t. A VGA meg 100at se MAX. 350W bőven elég neki. Ha nem értesz hozzá, ne szólj hozzá.
2012. márc. 25. 21:31
 25/29 anonim ***** válasza:
400W bőven elég neki
2012. márc. 25. 21:32
 26/29 anonim válasza:

Aha értem, én hiszek neked, hogy elég a 400w-os táp biztos igazad van....de nem hiszem , h te lennél a gyártó aki megszabja hogy 450w kell neki.

Asrock neked biztos jó... de nekem 2-ből 2 halt be. Nem véletlen adnak a nevesebb gyártók (MSI, ASUS, GIGAB) 3 év garanciát, nem pedig 2évet..

2012. márc. 25. 21:44
 27/29 anonim ***** válasza:

Na szóval:

1. Akkor számoljunk: A Pentium G620 proci fogyaszt 65W-t. A VGA is terhelés alatt kb. 85W-t. Ez barátok között is 150W. Miért is ne lenne elég a minőségi 400as táp?

2. A gyártók által adott érték NEM kötelező, hanem AJÁNLOTT. Mert ha valaki vesz pl egy 500W-s HKC, Codegen, Mercury vagy akármilyen ehhez hasonló sz@rt, ami a felét se képes, ami rá van írva, akkor ne nagyon legyen gondja. Vegyünk egy példát: Az én videokártyámhoz ajánlottnak van írva 400W. A tápom 300W-s. És érdekes 5 éve gond nélkül megy. Furcsa, igaz? Mivel a procim fogyaszt 80W-t, a VGA meg terhelés alatt 30W-t.

3. Attól, hogy neked meghalt Asrock alaplapod, még jó márka... Olvass már utána vásárlói véleményeknél légyszíves. pl: ipon.hu-n, vagy bárhol. Szinte senkinek nem akadt gondja. Jó előfordul, hogy a jó márkák között is van hibás, ez normális. Előfordulhat rossz, vagy hibás Nike, esetleg Adidas cipő is. Ugyanezt mondom a VTX3D-ről.

Ha még ennyire nem vágod a dolgokat, kérlek ne okoskodj. :)

2012. márc. 26. 06:50
 28/29 robotkaa válasza:
Egyébként tényleg tud max grafikát. Nekem is ilyen van, 2 GB RAM és Intel E5700 mellett, dirt3 max, gta 4 xp sp3-mal közepesen felül vitte. Win7 alatt már közel sem olyan jól, de képes ez a kártya jóra is. Annak ellenére, hogy valóban nem a legizmosabb.
2012. aug. 5. 00:04
 29/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, végül megvetted a gépet, vagy mit vettél?
2012. aug. 5. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!