Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vélemények erről a videókártyá...

Vélemények erről a videókártyáról?

Figyelt kérdés
Véleményet szeretnék kérni az Nvidia GeForce 210 1GB DDR3 videókártyáról ...nekem játékra kellene, nem a legnagyobb felbontáson, csak épp elfusson rajta (azért elviselhető minőségben) pl. Sims 3 kaliberű játékok
2012. márc. 15. 20:22
 1/9 anonim ***** válasza:
a sims 3 simán fut rajta
2012. márc. 15. 20:23
 2/9 anonim ***** válasza:
belépő szintű kártya, megéri gyűjteni még rá és egy erősebbet venni
2012. márc. 15. 20:52
 3/9 A kérdező kommentje:
mint pl ?
2012. márc. 15. 21:28
 4/9 A kérdező kommentje:

nem profi gamernek kellene :) csupán hugimat 11 éves hugimat szeretném meglepni szülinapjára 1 erősebb videókártyával, mivel gépében alapból 512 integrált van és mivel a Sims most a trendi nálunkfele, ő is azt tolja, képzelhetitek hogy legkisebb felbontáson is mennyire .... megy :)

szóval erre a szintre megfelel a kártya vagy sem? :) ha nem akkor mondjatok olyat ami jólenne erre a célra

szerintem profi kártyát nincs miért vennem neki mivel azt úgysem tudná kihasználni, amire meg kitudná arra a kártya lesz gagyi szóval..értitek...:D

pls minél hamarabb válaszoljatok ! :)

2012. márc. 15. 21:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha ennyire kell akkor ez jó, csak azt hittem hogy valami erősebb játékot is akarsz tolni vele
2012. márc. 16. 13:42
 6/9 A kérdező kommentje:

nem kellenek a legújabbak :)

akkor szerinted ez a célnak megfelel?

2012. márc. 16. 14:35
 7/9 anonim ***** válasza:
erre jó ez a kártya
2012. márc. 16. 15:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Erre tényleg jó
2012. márc. 16. 19:04
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ! :)
2012. márc. 16. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!