Elmagyarázná nekem valaki miért nem jó játékra az Nvidia Geforce GT430 videókártya?
Figyelt kérdés
Elmagyarázná nekem valaki miért nem jó játékra az Nvidia Geforce GT430 videókártya,1GB DDR3 memóriával?Sok helyen olvastam ,hogy játékra almalmatlan,de egyik haveromnak ilyen van Gigabyte-ba és az új játékok is akadásmentesen futnak rajta max grafikán HD felbontásban.2012. márc. 23. 16:07
11/29 A kérdező kommentje:
Még a gépet sem vettem meg,de találtam egy jó konfigot jó árban és csak integrált van benne.
2012. márc. 23. 16:43
12/29 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem írtam, hogy Full HD.Azt írtam ,hogy:új játékok is akadásmentesen futnak rajta max grafikán HD felbontásban.
2012. márc. 23. 16:44
13/29 anonim válasza:
Ha mindenképen nvidiá akor is gt 440 ddr5
kelene talán legalább de ha akarod ved azt ami barátodnak van...
de füg a proceszortól is hogy milyen lesz
14/29 anonim válasza:
Okok hd
viszont max. grafika sincs szerintem bent
szóval full szürés simitások lehet ki is voltak kapcsolva teljesen
directx 11 ben ment játék?
meg mint irták ezek azért nem mai játékok...
na de mindegy a lényeg az hogy enyiért jobb vga is van de mindég lehet roszabat veni ha azt akarsz
15/29 anonim válasza:
Előre összerakott gépet ne nagyon vegyél. Nincs odaírva milyen tápegység van benne, ami öreg hiba. Inkább írd le mennyid van új gépre, és segítünk a legjobb gépet összehozni:)
16/29 A kérdező kommentje:
Na de mi a véleményetek a gépről és milyen vidikártyát ajánlotok hozzá.Én egy VTX3D Radeon 6750 512MB DDR5-re gondotam...
2012. márc. 23. 16:54
17/29 A kérdező kommentje:
Max. 85e házzal együtt.DVD író nem kell
2012. márc. 23. 16:55
18/29 anonim válasza:
19/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Szinte ugyan ezeket néztem :) Csak én kicsit drágábban.Így mégjobb.
2012. márc. 23. 17:04
20/29 anonim válasza:
Szinte ugyanaz, de ebben megbízható, rendes tápegység van. A másikban meg kitudja milyen ócska:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!