Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik cég gyárt jobb videókár...

Mpeti1996 kérdése:

Melyik cég gyárt jobb videókártyát? Nvidia vagy ATI?

Figyelt kérdés
Melyik, és miért jobb?

2012. márc. 13. 22:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
ati mert vegyük 7850-t és gtx560Ti-t. 7850 fele annyit SE fogyaszt jobban teljesít ujabb architektúra és kb ugyan olyan árban lesznek
2012. márc. 14. 08:25
 12/20 Panda Péter ***** válasza:
ez mondjuk nem épp fair összehasonlítás, mert a 7850 kisebb csíkszélességen készül és egyébként is, vagy két évvel frissebb architektúrára épül.
2012. márc. 14. 11:03
 13/20 anonim ***** válasza:
42%
ez egy örök vita lesz :D ugyan úgy mint az AMD kontra Intel :D van egy két adat, de a tényleges mérnöki pontosságú adatokat nem adja ki egyik tervező cég sem, csak a gyáró cégeknek. Tehát bizonyos mértékig meg lehet mondani hogy melyik a gyorsabb, pl az nvidiában GDDR3-ös a memória az atiban pedig csak DDR3as(ez régebben volt) nyilván a GDDR gyorsabb. De pl 2 ugyanolyan GDDR kártyánál csak a kapcsolási rajzot látva tudná megmondani egy villamosmérnök komoly számításokkal vagy veszl két tök ugyan olyan gépet csak a vidi karik mások benne és kipróbálod. :D
2012. márc. 14. 14:15
 14/20 Panda Péter ***** válasza:
43%

fúú öregem, itt aztán volt minden... DDR GDDR, ilyen kapcsolás amolyan kapcsolás, villamosmérnökök (:D), de láthatólag vannak képzavarok.

maradjunk annyiban, hogy mostmár nem igazán lehet mondani hogy ez vagy ez a kártya (architektúra) erősebb a másiknál, inkább csak azt, hogy egyik féle alkalmazásnál az egyik arch. erősebb, a másiknál meg a másik.

2012. márc. 14. 14:25
 15/20 anonim ***** válasza:
65%

# 13

Csak az én kedvemért ezt gondold át még egyszer és magyarul írd már le, mivel nem értem(főként a GDDR gyorsabb mint DDR részre lennék kíváncsi), persze lehet velem van a gond...

A második kicsit se vagy elfogult és félre informált ugye?

Persze ha megindoklod válaszodat szakmailag az nem lenne rossz, igaz amit írtál azt nem lehet.

Azt meg én külön nem értem(írták itt elegen) hogy az nV megbízhatóbb. Miért?

" ezért játékhoz sajnos igaz, de az nvidiás kártyák jobban passzolnak. Hiába, ez van, lényegesen drágábbak is mint az amd-s kártyák, pont ezért."

Nem, és nem!

Szóval én is kb gyakorivalasz2 véleményét osztom.

Ja és a szar optimalizációért ne az AMD-t hibáztassuk ha kérhetem.

ui: Több gaming evoled felirat van jóval manapság mint The way it's meant to be played...

2012. márc. 14. 15:19
 16/20 anonim ***** válasza:
14%
az amd olcsóbb szarabb,az Nvidia drágább és jobb is
2014. febr. 3. 01:18
 17/20 anonim ***** válasza:
Meg az eszed tokja...
2014. febr. 3. 04:35
 18/20 danikiller válasza:
58%
Mind a 2-ő jó de ha játszani akarsz akkor NVIDIA GEFORCE-t vegyél mert sztem az jobb
2014. ápr. 26. 11:31
 19/20 Perupi252 válasza:
játékra szerintem inkább az amd. az nvidia is jó csak kicst drága. az amd jó áron van és mér 40-50ezer forintért hangsúlyozom 3GB-ás vidikarit kapsz az amd-től. bár tőled függ mennyit akarsz rá áldozni.
2014. jún. 25. 13:06
 20/20 anonim válasza:
é is besázllok nem bírtam kihagyni nekem is pont most szart be a video kártyám én vettem anno atit (amd) nekem 3 kártya közül egy volt ami tetszett vmilyen x széria volt de régebbi és mégegész jol vitte az ujabb átékokat is 256 bites volt :DD amúgy én Nvidia párti vagyok nekem a többi ati kártyám szar volt egyszerüen megvolt irva h igy jobb ugy jobb megvettem és semmi aminek mennie kellet volna az is akadt meg ilyesmi egyetlen egy fajta kártya az ami nekem eddig nagyon bejött sokáig birta és maximálisan megvoltam vele elégedve az egy geforce gtx 460 oc volt 5 évig tökéletesen müködött minden probléma nélkül és még a mai játékokat is highon lehetett vele csapatni szóval nem volt egy rossz darab ugyh én GTX eket ajánlanék neked igy randomra de persze kinek mi jön be de mondom nekem az atinál csak az üres igéretek maradtak de ez persze lehet az én tudatlanságom miatt is mert világ életemben nvidia opárti voltam és nem voltam annyira tájékozott az atinál lehet pont szart vettem de én tudom h most is gtx et fogok venni 650 ti vagy egy 660 oc
2014. jún. 27. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!