Melyik cég gyárt jobb videókártyát? Nvidia vagy ATI?
fúú öregem, itt aztán volt minden... DDR GDDR, ilyen kapcsolás amolyan kapcsolás, villamosmérnökök (:D), de láthatólag vannak képzavarok.
maradjunk annyiban, hogy mostmár nem igazán lehet mondani hogy ez vagy ez a kártya (architektúra) erősebb a másiknál, inkább csak azt, hogy egyik féle alkalmazásnál az egyik arch. erősebb, a másiknál meg a másik.
# 13
Csak az én kedvemért ezt gondold át még egyszer és magyarul írd már le, mivel nem értem(főként a GDDR gyorsabb mint DDR részre lennék kíváncsi), persze lehet velem van a gond...
A második kicsit se vagy elfogult és félre informált ugye?
Persze ha megindoklod válaszodat szakmailag az nem lenne rossz, igaz amit írtál azt nem lehet.
Azt meg én külön nem értem(írták itt elegen) hogy az nV megbízhatóbb. Miért?
" ezért játékhoz sajnos igaz, de az nvidiás kártyák jobban passzolnak. Hiába, ez van, lényegesen drágábbak is mint az amd-s kártyák, pont ezért."
Nem, és nem!
Szóval én is kb gyakorivalasz2 véleményét osztom.
Ja és a szar optimalizációért ne az AMD-t hibáztassuk ha kérhetem.
ui: Több gaming evoled felirat van jóval manapság mint The way it's meant to be played...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!