Milyen ma egy csúcs gép? Úgy értem a processzortól, memóriától kezdve a videókártyán át egészen a monitorig mi a legjobb a piacon, hány giga, vagy terra, stb. legalábbis ami a személyi számítógépeket illeti?
Utolsóka:
Mint írtam. Az illesztési/kompatibilitási/foglalati problémákat, európai szám.-tech. cégtől vett, illetve házilag készített átalakítókkal oldottam meg.
ddr2-ddr3 átalakító pl úgy néz ki, hogy van egy slot felül, és abból lefelé kijön egy ddr2-es csatlakozó. És a megfelelő módon van megalkotva a kötésrendszer. Ennyi. Úgyanígy a procinál, csak az már jóval bonyolultabb. ;)
Jah és az első hsz-edre is :
Eredetileg gamer pc-nek indult, és Szervert is üzemeltettem jó darabig. Webeset is, meg game servert is. Na meg helyi hálozati szervert is. Aztán már nem volt kedven a tervező-pc-hez szükségesen átalakítani, hisz ez is alkalmas rá, sőt alapjáratban néha jobb is.
Nesze itt a kép. Többen is újraépítették ezt a moddingot, szóval ne gyere, azzal, hogy ezt a gépet már láttad, és nem is én raktam össze, nem is az enyém. Ez az enyém, csak amikor pc-case-moddingoltam, akkor még nem ilyen cuccok voltak benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!