Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen ma egy csúcs gép? Úgy...

Milyen ma egy csúcs gép? Úgy értem a processzortól, memóriától kezdve a videókártyán át egészen a monitorig mi a legjobb a piacon, hány giga, vagy terra, stb. legalábbis ami a személyi számítógépeket illeti?

Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 11:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
programozásra,3d-re nemigen használnak xeont,mert az szerverproci(tudtommal), meg ha én választhatnék 3d-re nem mars2-őt vennék mert az gamer kártya, a quadro és a tesla van modellzésre
2012. márc. 9. 21:27
 12/17 anonim ***** válasza:
amúgy is 6. válaszoló, akkora baromságot raktál itt össze hogy az nem igaz...az alaplap amit leírtál, az ddr2-es foglalatú,és te ddr3-as ramokat tettél bele,ráadásul a lapba opteron proci megy nem xeon
2012. márc. 9. 21:31
 13/17 anonim ***** válasza:

Utolsóka:

Mint írtam. Az illesztési/kompatibilitási/foglalati problémákat, európai szám.-tech. cégtől vett, illetve házilag készített átalakítókkal oldottam meg.

ddr2-ddr3 átalakító pl úgy néz ki, hogy van egy slot felül, és abból lefelé kijön egy ddr2-es csatlakozó. És a megfelelő módon van megalkotva a kötésrendszer. Ennyi. Úgyanígy a procinál, csak az már jóval bonyolultabb. ;)

2012. márc. 9. 22:05
 14/17 anonim ***** válasza:

Jah és az első hsz-edre is :

Eredetileg gamer pc-nek indult, és Szervert is üzemeltettem jó darabig. Webeset is, meg game servert is. Na meg helyi hálozati szervert is. Aztán már nem volt kedven a tervező-pc-hez szükségesen átalakítani, hisz ez is alkalmas rá, sőt alapjáratban néha jobb is.

2012. márc. 9. 22:07
 15/17 anonim ***** válasza:
ha küldesz róla képet akkor elhiszem!
2012. márc. 10. 14:42
 16/17 anonim ***** válasza:

[link]

Nesze itt a kép. Többen is újraépítették ezt a moddingot, szóval ne gyere, azzal, hogy ezt a gépet már láttad, és nem is én raktam össze, nem is az enyém. Ez az enyém, csak amikor pc-case-moddingoltam, akkor még nem ilyen cuccok voltak benne.

2012. márc. 10. 16:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Én azt a képet akarom látni, hogy az asztalod mellett virít, nem ilyen fake képet...
2012. márc. 10. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!