Melyik a legújabb, legjobb mostani várható csúcs-iphone?
Figyelt kérdés
Amire azt mondanátok,hogy 'ez igen!' Indoklást is kérek,hogy miért,és azt is,hogy kb mennyibe kerül. Ár nem számít,mondhatjátok a legdrágábbat,mert nem megvenni akarom (nem is lenne miből),hanem csak álmodozni róla,tájékozottnak lenni. Ja,és csak iphone,vagy nagyon max hasonló minőségű csúcsmobil. Köszi!2011. szept. 22. 04:19
1/5 anonim válasza:
iPhonenál nekem sosem volt és sosem lesz "ez igen" érzésem. Látom megint összehozott minket a sors egy elvakult Apple fannal. Szokj hozzá: Nem az alma a legjobb a piacon. Note és S2 is gerincrevágja.
2/5 anonim válasza:
Semelyik. Hiába drága, egy eldobható fogyasztói tömegtermék, amiben még akksit sem lehet cserélni és semmi exkluzivitás nincs benne.
3/5 A kérdező kommentje:
Jó lenne,ha valaki válaszolna is. Nem én vagyok iphone-fan,hanem az egyik kedves barátom,neki szeretnék meglepetés-makettet igazából egy szülinapra,ha már az igazit nem tudom adni,de halvány gőzöm sincs az iphonokról,ezért nem kioktatást,hanem segítséget kérek.
2011. szept. 22. 09:19
4/5 anonim válasza:
Így már mindjárt más. Talán az iPhone4-et csináld meg, vagy ha nem olyan sürgős, akkor várj még egy kicsit hátha október körül jön az új iPhone. Annak tuti örülne. (Ha még csak makett, akkor is.)
Első voltam.
5/5 anonim válasza:
ha az ár nem számítana, önmagában a 4es, vagy a leendő újak már elérik azt a kategóriát, hogy felnőtt a többi közé. benne van minden földi jó abban is, nem akad, multimédia szempontjából tökéletes. nem mintha nekem az lenne, de azért én sem vennék egy 3G-t manapság 400 mhz-s procival, de azért a 4 már egy alap elvárás teljesít...csak az árfekvése rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!