Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri az Apple-t venni?

Megéri az Apple-t venni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Megéri megvenni 780 ezerért az apple PC-t 1 év garival mikor 180 ezerért Full HD monitorral 180-ból jobbat tudok építeni úgy hogy minden komponensére 3 év gari van?
2012. márc. 4. 11:49
 1/10 anonim ***** válasza:
73%

Ezt most direkt trollkodásból kérdezed?

Anyagilag nem éri meg, de az Apple fanoknak semmi sem drága, mert hogy "minőséget" kapnak és ott az alma logó. (Szerintük.)

De nem sokára jön valaki, aki megmagyarázza, hogy mennyivel is tud többet a 780.000-es gépe, mint bármi más, amit te össze tudsz rakni....

2012. márc. 4. 11:51
 2/10 anonim ***** válasza:
mire használnád és mennyit szánsz rá?
 3/10 anonim ***** válasza:
64%

Nem éri meg sem az apple gép sem az Apple iphone mert sokat kérnek az alma logóért sőt pofátlanul sokat

csak arra jó hogy gizdázz vele

szívből gyűlölöm az Apple-t

4/10 A kérdező kommentje:
Csak megkérdeztem hogy tudnak-e valami extrát másokkal szemben, vagy csak az almáért kérnek ennyit :D
2012. márc. 4. 11:56
 5/10 anonim ***** válasza:
46%

Semmi olyan extrát nem tudnak, amit bármilyen más megoldással ne tudnál megtenni.

Így akkor korrekt a válasz? :)

2012. márc. 4. 11:57
 6/10 anonim ***** válasza:
78%

Semmi értelme. Fizikailag ugyanazokból a kínai alkatrészekből készítik, mint a többi számítógépet, csupán az extra profit az anyagköltség többszöröse.

Ebből finanszírozzák a cupertinói űrközpontjukat.

Igazából az Apple a kőgazdag vásárlói réteget célozza meg, akik buták a témához, de a pénzükkel sem tudnak mit csinálni.

2012. márc. 4. 11:59
 7/10 A kérdező kommentje:
Az :)
2012. márc. 4. 11:59
 8/10 anonim ***** válasza:
47%

Számítógép: 180 ezer Ft.

Apple logóval: 780 ezer Ft.

Külön csak Apple logó: 600 ezer Ft.

2012. márc. 4. 13:04
 9/10 anonim ***** válasza:
26%

Igen aki Apple-t vesz az meg is érdemli hogy jól lehúzzák :)

azért az árért egy galaxy sII-vel jobban járna az illető (ha ez nem is ide tartozik)

2012. márc. 4. 13:06
 10/10 Panda Péter ***** válasza:
73%

mit fizetsz meg? az OS-t és a supportot. meg az "apple fílinget". döntsd el, hogy ez megéri-e a felárat. szerintem nem, sokak szerint igen. használtam már apple cuccot, bár még tulaja nem voltam hosszabb ideig egyiknek sem. én nem láttam olyan twice-as-amazing-nek, hogy kifizessem az extra pénzt (illetve inkább úgy mondom, hogy egy jóval olcsóbb kütyüt is ugyanolyan jól tudok használni). szerencsére nem vagyok rákényszerítve, hogy MacOS only programot használjak, szóval nálam az apple teljesen ki van csukva.

(egy apple cucc van, amire fáj a fogam, az Ipod Video, de azt is szétmoddolnám)

2012. márc. 4. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!