Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri az Apple Macbook White?

Megéri az Apple Macbook White?

Figyelt kérdés

És akinek ilyen van, mi a véleménye?

Jobb a Mac OS X, vagy érdemes Win7et rárákni?

2011. júl. 19. 09:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sokkal jobb a Mac OS X azt ajánlott:-)
2011. júl. 19. 09:17
 2/11 anonim ***** válasza:

Jó néz ki, meg minden, de szerintem annyit nem ér meg z a kis Apple logo az elején.

Akármit veszel, úgyis ugyan azokból a többségében távol-keleti alkatrészekből van összerakva minden. Az pedig, hogy milyen márkanevet nyomnak rá a kínai gyárban, szerintem nem ér plusz százezreket.

2011. júl. 19. 09:20
 3/11 anonim ***** válasza:
ha munkára kell,megéri
2011. júl. 19. 09:23
 4/11 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
2011. júl. 19. 09:52
 5/11 A kérdező kommentje:
jöhetnek még vélemények+ érvek mellette ill. ellene ;)
2011. júl. 26. 11:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Megéri, kb annyi a különbség a MacOS X és a Win7 között mint a Win7 és a Win98 között.
2011. júl. 26. 13:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan nincs Macem viszont állítólag munkára ezerszer jobb, mint bármelyik+ nagyon segítőkész support van. (de én ezt csak hallottam, tehát nem biztos hogy így van)
2011. júl. 26. 13:31
 8/11 anonim ***** válasza:
olcsóbban kijössz, ha veszel egy sima inteles laptopot és mellé efix-et
2011. júl. 26. 13:35
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Az van, hogy amikor macbookot veszel akkor a buták által terjesztett "a nevet fizeted meg" véleménnyel szemben a hardver és a szoftver tökéletes harmóniáját fizeted meg. Nem az van, hogy írnak valahol egy olyan rendszer aminek minden tescos gépen futnia kell és a gyártók meg gyártják agy nélkül az N+1 típusú fél évig supportált, esetleg ratyi driverekkel ellátott vackokat, hanem itt egy olyan gépet veszel meg amire szabták az egész rendszert ami mögötte van.

Mint ahogyan egy xboxon is röccenés nélkül futnak a játékok, mert arra vannak optimalizálva. (Nincs boxom, csak gondolom:D)

Avagy mint ahogyan sokan mondják, hogy buta de azt senki sem tagadhatja, hogy az iPhone rendszere elképesztően gördülékeny az androidos telefonokkal szemben, méghozzá azért mert arra van optimalizálva, arra van kitalálva.

Amikor macet veszel akkor ezt fizeted meg és hidd el megéri. Egy rendkívül jól átgondolt rendszert kapsz a jó minőségű géped mellé, ami ráadásul a "csak használd és ne érdekeljen hogy működik" elvet valva a se*gged is kinyalja, ám más megközelítésből mint a windows, azaz nem hülyének néz, hanem egyszerűen az a filozófiája, hogy te aki a gép előtt ülsz nem berhelni akarsz, hanem használni. És ebben zseniális.

Mellesleg ha gondod lenne a MacOS-el, vagy valami játékra van szükséged, akkor még mindig telepíthetsz mellé egy Win7-et a biztonság kedvéért, de hidd elha egyszer rákapsz eszedbe se jut windowst bootolni max a játékok miatt:)

2011. júl. 26. 13:43
 10/11 A kérdező kommentje:

utolsónak!

nagyonnagyon köszönöm a részletes leírásodat! :)

repül a zöld kéz:)

többieknek is köszi!:)

cserélem is le a jó öreg HP-t egy fehér macre

2011. júl. 26. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!