Kis felbontáson melyik a jobb megoldás? FX-4100+6770 vagy X3 450+6850? Miért?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy egyre magasabb grafikán és felbontáson növekszik a VGA fontossága. Tehát akkor alacsony felbontáson egyre kisebb a VGA szerepe? Ha kis felbontáson akarok játszani, melyik a jobb a fent említettek közül? Kösz a válaszokat előre is!2012. febr. 29. 15:52
11/14 anonim válasza:
12/14 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom ezekkel VGA limitem lenne, ami nem előnyös játékoknál. És lambdától óva intettek már nem egyszer.De köszi.
Utolsó előtti: Ez aztán a válasz:D Sajnálom, hogy nem érted meg, hogy nincs pénzem együtt a FX-re meg a 6850-re. Ha lenne pénzem szerintem azt venném. TUDOM HOGY AZ A JOBB, DE NINCS RÁ PÉNZEM. Látom a felfogásoddal is baj lehet.
2012. febr. 29. 16:59
14/14 anonim válasza:
Ha még számít akkor nekem 4100+6770van és kuva elégedett vagyok vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!