Mi a véleményetek erről a CPU hűtőről?
Figyelt kérdés
Egy AMD Athlon 64 X2 6000+ 3.0GHz procihoz kellene, a régi csapágyas lett és azért kell egy új. [link] 2012. febr. 25. 16:28
1/3 anonim válasza:
Ez majdhogynem ugyanaz, vagy gyengébb, mint a gyári hűtő. Inkább vegyél egy hőcsöves megoldást, pl. Freezer 7 Pro-t.
2/3 pcguru22 válasza:
Coolor master tx3 evo ezt keresd!
3/3 A kérdező kommentje:
Már megrendeltem, a csóka ezt ajánlotta, azt mondta hogy ez jó lesz.Mondtam neki hogy egy kicsit hatékonyabb kell, mert játékra lesz.Azt mondta hogy ez jó lesz.Mindegy mert ismerősöm majd kicserélem, csak kíváncsi voltam a véleményetekre.Természetesen megnéztem az ajánlataitokat, biztos hogy bikábbak, de most már kivárom hogy megérkezzen.Kipróbálom, ha beválik marad ha nem akkor legalább tapasztalattal gazdagottam.Köszi az eddigi válaszokat.Kíváncsi vagyok még véleményekre.
2012. febr. 25. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!