Mia véleményetek erről a CPU Hűtőről?
Scythe Mugen 3
Mennyire halk?
Jól hűti a húzott procit?
Meg egyéb válaszokat is meghallgatok!
egy AMD Phenom II X4 955 AM3 3,2GHz BOX Black Edition-hez tenném be vagy majd egy bulldozerbe.
Igen ismerem jó kis oldal akkor szoktam használni amikor egy fingot sem tudod az érdekelt dologról pl: BF3 Multiplayer Gameplay.(Nem kérdezem meg ITT , hogy milyen lesz a BF3 grafója mert MEGTUDOM nézni..)
Azért írtam ide , mert ide gyorsan érkezik egy(vagy több) HASZNOS válasz és ezekben a válaszokban jobban megbízok mit a többi oldalon. Másrészt itt több vélemény érkezik az áruról nem egy vélemény..(pl tesztek)
Nézegettem, de engem igazán a Tulajdonosok véleménye érdekel..nem azoké akiknek az munkájuk, hogy véleményt mondanak egy számítástechnikai áruról..:D
Számomra fontosabb a Tulaj véleménye , mint egy teszt vélemény.
Eddig úgy tapasztaltam, hogy az áru Tulajok sokkal 'kritikusabbak' és ez tetszik nem rejtegetnek semmit a béke segge alá:D
Tehát szerinted a tulajok objektívek, és akik ezzel foglalkoznak, leteszteltek már számtalan hűtőt, elfogultak.
Ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!