Mi a véleményetek erről? Vagy akinek van ilyene, neki mik a tapasztalatai? Az ACER megbízható márka? Ilyen árban van jobb választás? (Fontos hogy win7 legyen rajta.)
És erről az oldalról biztonságos rendelni? Szóval megbízhatóak, úgy mint pl az ipon. Valaki már rendelt innét?
Mindig az a kérdés, mi a célod a géppel. Egyébként modernek és erősek/nagyok az összetevők, 2 év a gari. Ránézésre jó notebooknak tűnik.
2011. okt. 29. 17:06
2/15 anonim válasza:
Mindent leírtál csak a leglényegesebb dolgot nem... Mire fogod használni?
2011. okt. 29. 17:06
3/15 anonim válasza:
egyáltalán nem a legjobb márka az acer, voltak vele problémiám, de nem gagyi kategória, ilyen árban nem találsz normálisabbat, csak ilyen 180-200 körül.
az oldalt nem ismerem, de nyilván nem nyelik le a pénzt.
2011. okt. 29. 17:07
4/15 anonim válasza:
Bármire is használod azt ajánlom, hogy soha ne vegyél olyan laptopot amire csak 1-2 év garit adnak. A 3 év garis laptop a legjobb választás. Mindenképpen a Sandy Bridge architektúra köré épülő processzorral szerelt laptopot ajánlom.Csak egy jó tanács.
2011. okt. 29. 17:09
5/15 A kérdező kommentje:
Utolsó: akkor te nem ajánlanád ezt? Mit mondanál helyette?
Amúgy net,soksok filmnézés, és néha játék (nem gyakran néha kis guildwars)
Nem tudom hányszor kell még elmondani, de a lapos NEM játékra való...-.-"
2011. okt. 29. 17:38
8/15 anonim válasza:
Az a kijelentés, hogy a laptop nem játékra való, ez egy butaság. Ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy az asztali PC nem játékra való, inkább vegyél PS3-at egy Xbox 360, mert ezek játékra valók.
2011. okt. 29. 17:44
9/15 anonim válasza:
Utolsó! Már bocs de jó nagy h**e vagy!
2011. okt. 29. 17:47
10/15 anonim válasza:
"Ezt a DELL Inspiron N5110 ajánlanám. "
Először én is Dell N5110et néztem csak az a baj hogy Free DOS oprendszerű. És én wint7et szeretnék az meg úgy már drága nagyon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!