Mi a véleményetek erről a notebookról? (több lent)
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla? Vagy vkinek akinek ilyene van, neki mi a tapasztalata? Érdemes 160ezerért ezt választani vagy van jobb is? Filmnézésre, netezésre, és néha játékra használnám?(tudom nem játékra vannak de ezen mik mennének el? bf3, gw, gw2(ha leszmajd), gta sa, 4 ?
köszi
2011. okt. 27. 17:01
1/4 anonim válasza:
Sajnos még annak is örülhetsz ha a GTA 4 elfut minimumon.. Nem a legjobb gép sajnos. Igaz, nem szeretem az Acereket, de neked ez a legjobb vétel ebben az árban: [link]
Erős videókártya, jóféle i3-as proci. Szerintem GTA 4 Medium-High beállításokon menni fog.
2/4 anonim válasza:
Már megint... A LAPTOP NEM JÁTÉKRA VALÓ!!!! -.-"
3/4 anonim válasza:
Bizony. És már soxor leírtuk, hogy ha egy erős asztali gép 150.000 ft, akkor ugyanazt laptop-ba 200.000 alatt biztos, hogy nem kapod meg. Vegyél asztalit 160.000-ért, azon már egy kicsit játszani is tudsz... Nem tudom mi ez a laptop őrület...
4/4 anonim válasza:
Kicsit játszani?? Olyan AMD-s gépet lehet összeállítani 160-ból, hogy vinné a BF3-at...
Végösszeg: 156.386FT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!