Mit gondoltok erről a hűtőről? Érdemes lenne megvenni? (link)
Illetve, minimális eltéréseket vettem csak észre rajtuk... Pl a hűtő részen a zöldségtartónál.
Egyébként majdnem ugyan azt tudják.
Szia!
Én dolgoztam diákmunkán Electrolux hűtőgyárban tavaly és hát én tuti nem vennék Electrolux hűtőt. Kívülről nagyon jól néz ki, meg jó az elosztása belül, de a hűtő belsejét szinte csak a ragasztószalag tartja össze és nem mondanám, hogy olyan precízen meg van csinálva... Persze lehet, hogy manapság mindenhol így készülnek a hűtők, de azért tényleg durva.
Szia!
Hogy érted azt, hogfy belülről rosszul vannak összerakva? Tudnál konkrétumot mondani?
Anyósomnak is electrolus hűrője van, kb 3-4 éve és ő nagyon dicsőíti...
Ez érdekes!! Köszönöm az infót! Mindenképpen utána fogok járni...
Illetve még egy kérdés.
Hallottam, hogy a No Frost hűtők lényegesen hangosabbak. Ez tényleg igaz? Ugyanis, a férjem kinézett egy olyan hűtőt is, ami nem No Frost-os, s akkor inkább azt vennénk meg, mivel amerikai konyhás az otthonunk, így elég zavaró lenne egy hangos hűtő.
Electrolux ERB 34300W (A férjem ezt szeretné)
Értem, köszönöm a válaszokat... Csak azért nérdeztem ezt a No Frost-os dolgot, mert több fórumon is olvastam, hogy jóval hangosabbnak találták ezeket a hűtőket, mert van bennük egy ventillátor szerűség, ami folyton zúg.
Egyébként, jók ezek a No Frost-os hűtők? Érdemes ilyet venni, vagy felesleges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!