Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről a cpu...

Mi a véleményetek erről a cpu hűtőről? Egy i5 2500K-nak megfelelő hűtést biztosítana? (Nem akarok tuningolni)

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 6. 19:03
 1/7 anonim ***** válasza:
69%

Az i5-2500k-nak a gyári hűtője is jó, szerintem. Nekem is ilyen van.

De ha feltétlenül költeni akarsz erre, a fenti természetesen jobb a gyárinál.

2011. aug. 6. 19:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2011. aug. 6. 19:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezen csak 9 cm-es venti van, inkább vegyél olyan hűtőt amin 12-es van, az lassabb fordulaton fog menni és halkab lesz.
2011. aug. 6. 20:03
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

minek vettél 2500k-t ha nem akarsz tuningolni?

akkor elég lett volna a sima 2500 és olcsóbb.

2011. aug. 6. 21:40
 5/7 A kérdező kommentje:

tegnap 20:03

Köszi a kommentet,tudnál esetleg ajánlani egy jó megbízható hűtőt nagyobb ventivel?

tegnap 21:40

Bírom az ilyen hozzászólást.Még csak véletlenül sincs köze a kérdéshez...

Egyébként tényleg nem akarok tuningolni,viszont az árkülönbség elenyésző a sima és a k-s között. 1-2 év múlva viszont lehet jól jön még majd az a plusz amit a "k"-val ki lehet hozni.

2011. aug. 7. 08:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Hello, persze, tudok ajánlani ilyet, egy Scythe Mugen 3-mal nem lesz soha problémád a zajjal vagy a melegedéssel. Itt egy cikk: [link] Az ára sem olyan vészes: [link]

Én is Scythe hűtőt használok ezért merem ajánlani, ráadásul nekem AMD procim van ami szereti a forróságot, ezért kellett vennem komolyabb hűtőt a gyári helyett, agy Scythe Kabuto-t vettem, megérte, itt nézhetsz más típusokat is ha a linkelt darab esetleg nem tetszene: [link]

2011. aug. 7. 11:10
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a linkeket!

Szétnézek :-)

2011. aug. 8. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!