Az 500 gb-os vinyomat oldalt kilukasztottam és utána heccből levegőt fújtam bele. Ez után pedig miközben forgott a lemez oldalt késsel különböző hangokat próbáltam generálni. Na ez nem lényeg. (? )
de nézd már meg a kérdést :
"kilukasztottam "
ez mi komolyan 1 19éves ember itt tart?
igazság szerint még tudnám fokozni, de azt már úgysem hinnétek el.
tegnap este elkezdtem szerelgetni a psp-met mert valami por a képernyő mögé ment...sikerült kiszednem a port és össze is szereltem, de valamiért csak töltőről tud bekapcsolódni...aksiról nem megy.
lehet, h én későn érő típus vagyok :P
Szerinted elhisszük hogy pár óra leforgása alatt elbasztál egy vinyót, egy telefont egy fényképezőgépet és egy PSP-t?
Szerezz már egy életet, tudjuk hogy az a pár nap arra kell hogy szerezz egy kínai vinyót és belevágsz mintha megtetted volna...
flash ugyan ez volt informatikai üzletben elkezd ott magyarázni h nem ugy van az pont igy aztán odahivtuk a fönököt meg még 1 másik embert voltunk 4en megakartuk gyözni joindulattal hogy az ugy nem lesz jó ahogy elgondolta
erre mit csinál?
mint 1 hisztis gyerek kimegy és azóta nem láttuk :D
Ez nem ide tartozik amugy is hosszu sztori és nincs kedvem leírni meg amugy is off lenne bár tök 8 mivel fake kérdés :F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!