Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az 500 gb-os vinyomat oldalt...

Az 500 gb-os vinyomat oldalt kilukasztottam és utána heccből levegőt fújtam bele. Ez után pedig miközben forgott a lemez oldalt késsel különböző hangokat próbáltam generálni. Na ez nem lényeg. (? )

Figyelt kérdés
nem kapcsol be.....hallani, hogy valami mintha karcolódna csikorogna benne....van valami esély arra, hogy újratelepítés után az adatok szuperáljanak?
2012. febr. 24. 18:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/84 anonim ***** válasza:
47%

az ide nem elég

ide már komolyabb kell...

[link]

2012. febr. 24. 19:34
 42/84 anonim ***** válasza:

de nézd már meg a kérdést :

"kilukasztottam "

ez mi komolyan 1 19éves ember itt tart?

2012. febr. 24. 19:35
 43/84 A kérdező kommentje:

igazság szerint még tudnám fokozni, de azt már úgysem hinnétek el.

tegnap este elkezdtem szerelgetni a psp-met mert valami por a képernyő mögé ment...sikerült kiszednem a port és össze is szereltem, de valamiért csak töltőről tud bekapcsolódni...aksiról nem megy.

lehet, h én későn érő típus vagyok :P

2012. febr. 24. 19:38
 44/84 anonim ***** válasza:
47%
Nem vagy későn érő. Egy f@sz vagy, ennyi.
2012. febr. 24. 19:38
 45/84 anonim ***** válasza:
47%
Ne akard tudni. Autószerelő (is) lennék, múltkor jött egy faszi, kuplungcsere, komplett javítókészlet van, tárcsa, szerkezet, kinyomócsapágy, máshogy nem is lehet cserélni, elmagyarázom neki, erre jön azzal hogy nemúgyvanaz, mert a zsigulin anno 20éve se úgy volt, át akarom baszni, meg hogy milyen drága. 5 ember kellett mire megértette hogy annyi. Jó 40es volt a delikvens, zsebből megvehetett volna autóstól házastól, csak egy dolgot nem tudott venni, eszet. De láttam már CO-val bepöttyözött vinyót is, nem volt türelme megvárni a páciensnek amíg megyek és beszerelem, megoldotta. Tudnék mesélni, ez még annyira nem is durva, feltéve hogy igaz.
2012. febr. 24. 19:39
 46/84 anonim ***** válasza:
elrontasz 3 cuccot zsinorban és még 1 psp is? te beteg vagy
2012. febr. 24. 19:39
 47/84 anonim ***** válasza:

Szerinted elhisszük hogy pár óra leforgása alatt elbasztál egy vinyót, egy telefont egy fényképezőgépet és egy PSP-t?

Szerezz már egy életet, tudjuk hogy az a pár nap arra kell hogy szerezz egy kínai vinyót és belevágsz mintha megtetted volna...

2012. febr. 24. 19:40
 48/84 anonim ***** válasza:
63%
Plusz egy PSP. Szerintem te egy új csodafegyver prototípusa vagy, csak nem tudsz róla. Vagy csak iszonyat retardált.
2012. febr. 24. 19:41
 49/84 A kérdező kommentje:
azt hisztek amit akartok...vagy elhiszitek vagy nem..akar a fene venni 1 kinai szart... majd meglátjátok.
2012. febr. 24. 19:47
 50/84 anonim ***** válasza:
47%

flash ugyan ez volt informatikai üzletben elkezd ott magyarázni h nem ugy van az pont igy aztán odahivtuk a fönököt meg még 1 másik embert voltunk 4en megakartuk gyözni joindulattal hogy az ugy nem lesz jó ahogy elgondolta

erre mit csinál?

mint 1 hisztis gyerek kimegy és azóta nem láttuk :D

Ez nem ide tartozik amugy is hosszu sztori és nincs kedvem leírni meg amugy is off lenne bár tök 8 mivel fake kérdés :F

2012. febr. 24. 19:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!