Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az 500 gb-os vinyomat oldalt...

Az 500 gb-os vinyomat oldalt kilukasztottam és utána heccből levegőt fújtam bele. Ez után pedig miközben forgott a lemez oldalt késsel különböző hangokat próbáltam generálni. Na ez nem lényeg. (? )

Figyelt kérdés
nem kapcsol be.....hallani, hogy valami mintha karcolódna csikorogna benne....van valami esély arra, hogy újratelepítés után az adatok szuperáljanak?
2012. febr. 24. 18:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 anonim ***** válasza:
47%
Ez kamu.Ilyen nincs... Nagy spíler vagy te komám.:)Milyen emberkék vannak, jaj nekem...:D
2012. febr. 24. 18:54
 12/84 anonim ***** válasza:
El tudnád magyarázni hogy miért lukasztottad ki?
2012. febr. 24. 18:54
 13/84 anonim ***** válasza:
47%

ezen már azsem segít ha fél millát ráköltesz hogy megmentsék az adatokat(speciális tech miatt ennyi az ára)

azt dobhatod is ki ha leformázod akkorsem lesz szerintem jó

nem kell basztatni a dolgokat ennyi kivéve a a geforce gtx 480 azon lehet rántottát sütni xD(haverommal megreggeliztünk 1 félig hibás darabon :DD)

2012. febr. 24. 18:57
 14/84 anonim ***** válasza:
13# ez érdekelne... Mármint a rántotta :D
2012. febr. 24. 18:58
 15/84 A kérdező kommentje:

nem tudom...unatkoztam látni akartam, hogy mi van benne....utána meg gondoltam megpróbálom kiszívni belőle...elkezdtem szívni, szívni...aztán celluxal lezártam, de semmi.

utána jött a késes cucc az meg jó heccnek tűnt.

16/84 anonim ***** válasza:

sztem a lemezeken lévő adatok még menthetőek....ha nem is az összes..de szervízben megmondják...

egy próbát megér...

" oldalt kilukasztottam és utána heccből levegőt fújtam bele. Ez után pedig miközben forgott a lemez oldalt késsel különböző hangokat próbáltam generálni."

baaazeee!!!!ezen szakadok! XDDDDD

nagy arc vagy haver! XDDD

17/84 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, megkérdezhetem?
 18/84 anonim ***** válasza:

Hát ezen besírok!!! :D Hogy lehet valaki ennyire hülye!

Ha érdekel akkor itt van: http://www.youtube.com/watch?v=t6wTZhsffEE

2012. febr. 24. 19:01
 19/84 A kérdező kommentje:
19
 20/84 anonim ***** válasza:
Mi anno egy Socket A-s AMD-n sütöttünk szalonnát, az is egész jól bírta, de a második adag közepén elfüstölt. :( Amúgy az adatmentés a késes történet miatt 90% hogy nem fog menni, főleg tömörített állományok esetén, amiket amúgyis nehéz visszanyerni, illetve biztos hogy nem éri meg, kivéve ha a rák ellenszerének a képlete volt a vinyón.
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!