Az 500 gb-os vinyomat oldalt kilukasztottam és utána heccből levegőt fújtam bele. Ez után pedig miközben forgott a lemez oldalt késsel különböző hangokat próbáltam generálni. Na ez nem lényeg. (? )
ezen már azsem segít ha fél millát ráköltesz hogy megmentsék az adatokat(speciális tech miatt ennyi az ára)
azt dobhatod is ki ha leformázod akkorsem lesz szerintem jó
nem kell basztatni a dolgokat ennyi kivéve a a geforce gtx 480 azon lehet rántottát sütni xD(haverommal megreggeliztünk 1 félig hibás darabon :DD)
nem tudom...unatkoztam látni akartam, hogy mi van benne....utána meg gondoltam megpróbálom kiszívni belőle...elkezdtem szívni, szívni...aztán celluxal lezártam, de semmi.
utána jött a késes cucc az meg jó heccnek tűnt.
sztem a lemezeken lévő adatok még menthetőek....ha nem is az összes..de szervízben megmondják...
egy próbát megér...
" oldalt kilukasztottam és utána heccből levegőt fújtam bele. Ez után pedig miközben forgott a lemez oldalt késsel különböző hangokat próbáltam generálni."
baaazeee!!!!ezen szakadok! XDDDDD
nagy arc vagy haver! XDDD
Hát ezen besírok!!! :D Hogy lehet valaki ennyire hülye!
Ha érdekel akkor itt van: http://www.youtube.com/watch?v=t6wTZhsffEE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!