Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kiírtam egy dvd lemezre...

Kiírtam egy dvd lemezre filmeket. Az egyikkel gond lehet?

Figyelt kérdés

A dvd lemez Maxell. A lemez 3 negyede felé van egy "vályás" szerű karcolás, (mintha egy késheggyel nyomtak volna bele egy közepes méretű pontot). Eredeti a dvd lemez, vagyis boltból vettem papírtokban.

Direkt úgy írtam rá, hogy arra a pontra ne kerüljön film.

Tehát, A két film rendesen megy. A harmadikat is lejátsza a PC, viszont a 3. filmnél folyamatosan pattog, (mintha karcolódna a DVD lemez a DVD íróban). De a DVD lemez nem karcos. Írjam át ezt a filmet egy másik DVD-re, vagy maradhat ezen. Nem lesz baja? Tehát később is be tudja majd olvasni a DVD író? LG. Remekül működik.

2012. febr. 18. 18:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Én 50Ft alatt veszek Maxell lemezt netről.

Ha valami is problémázna a lejátszással, nem tökölnék, meg agyalnék rajta, hogy kiírjam-e még egyszer.

Magától nem lesz nagyobb az a sérülés. De a sérült résznek már sokkal kevesebb hiányzik a teljes megakadáshoz, mint a sérülésmentes területnek.

2012. febr. 18. 21:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Egyébként én is néztem az interneten DVD lemezeket. De csak olyanok vannak, amik 25 vagy 50 vagy 100 db egyszerre. És a szállítási költség többe kerül, mint mondjuk az 50 db dvd lemez egyszerre.
2012. febr. 18. 23:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez igaz, de az is tény, hogy nagytételben minden olcsóbb.

[link]

4900+1115/100

Tehát 1db. DVD 60,15Ft-ra jön ki.

2012. febr. 19. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!