Youtube-os és egyéb online videómegosztón történő videónézés közben rendszeresen lefagy a gép. Divxes filmeket lejátszik, csak neten történő videóknál van ez a gond. Mi lehet a gond?
Ez a gond: "Asus P5"
Nem olvasol AMD GAME fórumot?
A megoldás biosz frissítés, vagy kicseréled egy normálisabb márkára.
A problémát átmenetileg a szőnyeg alá is söpörheted, ha a flash playerben kikapcsolod a hardveres gyorsítást.
A videó közepébe jobb klikk, majd settings, majd kiveszed a pipát onnan, hogy enable hardware acceleration. Utána újraindítod a böngészőt.
Nekem is hasonló problémám van az alaplapom: Gigabyte z68x-ud3-b3 VGA: GTX-560Ti
Furcsává vállnak a színek(rózsaszín kockák jelenek meg helyenként a képben mint ha driver hiba lenne) és a kép is kipixelesedik mikor lefagy.A gépemet egyedül a power gomb nyomva tartásával tudom kikapcsolni mert másra nem reagál.Nálam is csak a youtubon történik ez a hiba,játékoknál vagy ha vinyóról nézek filmet akkor semmi baja nincs még a HD filmeknél sem!...Nem értem énsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!