Intel i5-2300 vagy AMD Phenom II X6 1055T vagy AMD Phenom II X4 975?
Ár szempontól sem mindegy. Játékra kéne főleg flight simulatorra ami eszi a procit és a ramot. Ramból, vidikártyából milyet?
köszi
amikor azokat az alkatrészeket gyártották más volt a technológia tápnál is és mindenben a működés is fejlődött azóta kb minden változott
az a táp jó a régi géphez mert a technológia olyan szintű mint a tápnak
de ha berakod 1 ilyen kategóriás gépbe két technológia külömbségek miatt veszélyezteti
már linkeltem a vidit de linkelem ujra
http://www.youtube.com/watch?v=XhCnwiWBbUY
íme 1 mezei kóbor táp elég érdekes érdemes végig nézni 12V ágon 19V? hm....
a HKC a Mercury LC poer és társai ugyan ez a kategória
XBOX az olyan, hogy ha hajlandó vagy Flahselni, akkor tudsz játszani tört játékokkal, ha nem, akkor kénytelen vagy megvenni/kölcsönkéregetni a játékokat, és akkor már az sem olcsó mulatság. De ha csak játszani szeretnél, és netezni/filmezni jó a régi géped, akkor vehetsz Xbox-t :)
Esetleg ez: [link]
De konzol témában nem igazán vagyok otthon:D Sok szerencsét!
ipon os is pár száz forint a külömbség én azért használom azt mert szépen atlathatóan kilehet választani amit akarsz
ipon nekem nem jön be marmint tervezésben nem lehet ugy specifikálni mi kéne és mi nem és tul sok a találat
nem azt mondtam h ott rendelje meg csak onnan linkeltem :D
amugy ez még mindig gyorsabb amit te irtál 7200al ketyeg 32 MB a gyorsítója ami duplája amit te raktál
500 Gb a 32 helyett
1ezressel drágább
"32 MB a gyorsítója ami duplája amit te raktál"
De a puffer méret nem árulja el a tényleges sebességét.
Az meg hogy a Green power elvileg ha kell 7200Rpm-en pörög, az elvileg, de a greenek a véletlen szerű elérési ideje is több, szóval nem feltétlen gyorsabb az. Persze az adott samunál nem tudom, de egy Seagate barracuda, vagy WD Blue-val való összehasonlításban tuti elmarad, és azokat is megkapja ilyen áron ha jól emlékszem.
Ha nem javítsatok ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!