Ebbe az alaplapba bemegy egy amd phenom ii x6 1055t?
Figyelt kérdés
Ugye ott van a proci support listán, de mindenhol 125w tdp-t látok és ugye ez az alaplap csak 95w-ig támogat. Igen megvan az alaplap.
2012. jan. 27. 12:31
1/17 anonim válasza:
Mért csak,95w ig támogat? ezt hol irja?
támogatási,listán csak ez az egy 125w os cpu van?
2/17 anonim válasza:
Amugy pedig 1055t az 95w tpd s szóval tárgytalan a kérdés
4/17 anonim válasza:
De mi a problémád?
ez csak poén kérdés volt?
te irtad hogy 125w os..
5/17 A kérdező kommentje:
Szerintem csak te érted félre... nem az alaplapra mondtam a 125w-t hanem a cpu-ra mert mindenhol azt látom hogy 125w-s a proci. Ha nem segíteni akarsz akkor ne válaszolj.
2012. jan. 27. 13:13
6/17 anonim válasza:
Válaszoltam hogy 95W os ha ez nem elég neked akor nemtudsz mit teni ne vegyél számítógépet akor...
7/17 A kérdező kommentje:
"támogatási,listán csak ez az egy 125w os cpu van?"
Szerintem meg se nézted az alaplap cpu supportját...
2012. jan. 27. 13:18
8/17 anonim válasza:
Amugy már ezt a kérdést egyszer felteted.
9/17 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem az egy másik ember volt... Én ezen kívül nem tettem fel ilyen kérdést...
F@szom kivan az ilyen kötekedősekkel már, nemhogy Hart féle jófejek írnának hozzá akik megmondják legjobb tudásuk szerint az igazat...
2012. jan. 27. 13:28
10/17 anonim válasza:
Több mint valószínű nem fog vele működni. Próbálj beszerezni valahol. De amúgy mire kell neked 6 mag? ha munkára akkor oké, de ha játékra akkor egy AMD Phenom X4 840-et ajánlok ebbe a lapba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!