Attól még még merészség hosszútávon rájuk bízni ilyen "komolyabb" cuccokat:D
2012. febr. 21. 21:16
32/65 anonim válasza:
Az tuti :D én még rövid távon se.
2012. febr. 21. 21:17
33/65 anonim válasza:
az a vicc az egészben h 500 gb-s 20k ugyanaz a széria nagyobbja
1 tb-s
az meg 5-6al több szal sokat nem sporolsz de fele annyit kapsz
nem tudom mi a logika benne ők tudják gondolom az h a tech ugyanaz meg minden csak másik lemezt raknak bele az meg nem drágább lényegesebben
2012. febr. 21. 21:17
34/65 A kérdező kommentje:
Aha, tehát akkor egy olyan rohadt táp:
-pl. hexa 400
-intel i5 2300
-sapphire radeon hd6570( mondjuk ezen még nem gondolkodtam)
-Gigabyte H61M(mert van rajta usb 3.0)
-és 2x Kingmax DDR3 4gb PC10600 1333MHz
vélemény?
2012. febr. 21. 21:19
35/65 anonim válasza:
Nem jó, aránytalanul gyenge a VGA a procihoz, és játékra elsősorban VGA kell. Már leírtam/leírtunk pár variációt..
2012. febr. 21. 21:21
36/65 anonim válasza:
A HD6570 nagyon, de nagyon gyenge oda.
"Gigabyte H61M" Ezt meg ne. A giga már nem a régi, nincs UEFI, az az USB 3 is Etron, ami szar, és kíváncsi leszek majd hogy a giga hogy fogja kiadni az új BIOSOkat ha jön az ivy...szvsz kb sehogy.
jó akkor földön lehetne maradni? Nem azt szeretném h 10 évig maxon fussanak a játékok, de 2ig mindenképp, és nem igaz, h 100eből nem lehet ezt kihozni. Mivel szimulátornál cpu kell, ezért gondoltam drágább legyen a cpu mint a videókártya és biztos vagyok benne hogy még ezzel a configgal is elfutna egy-2évig az összes új játék maxon. Tehát nem kocka-kocka-kocka gépet szeretnék, hanem olyat sz.gépet, amin lehet játszani. A mostani 128 mb ddr1es, 3ghz-es sima gépem MERCURY táppal is küszödik, de simán elviszi az fsx-et és az Undercovert is, pedig már van vagy 5 éves.
2012. febr. 21. 21:29
39/65 anonim válasza:
De nem érted meg, hogy az a gép, meg ez külön kategória. Az a táp hidd el kérlek, neked akarunk jót, de veszélyes lehet a gépedre. Akkor írd le kérlek, mégegyszer, pontosan milyen alkatrészek kellenek neked.
2012. febr. 21. 21:31
40/65 A kérdező kommentje:
Jó elfogadtam, hogy táp kell, de azért megkérdezek mást is;) mert azt mindenki látja, hogy egy laikus megkérdez egy boltban, itt, akárhol hogy miből milyet vegyen, mindig a legjobbat mondják neki. Tehát CPU/videókártya/alaplap/táp/ram és ilyenkor nem lenne egyszerűbb egy komplett új b*szást venni, mert egyedül a dvd író maradt? am tényleg köszi a válaszokat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!