Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PS3 vagy XBOX360?

PS3 vagy XBOX360?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ezerszer volt ez a kérdés minimum, de még mindig nem találtam rá rendes választ. Szóval a kérdés adott, aki válaszol az legyen szíves oly módon tegye, hogy előny/hátrány mindkét konzolnál, és, hogy melyiket miért érdemes megvenni, mennyivel jobb a másiknál. Előre is köszi mindenkinek aki válaszol! :-)
2012. febr. 19. 21:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

- több és jobb exkluzív játékok (nézőpont kérdése)

- ingyen multi

- blu-ray (már megint csak ezzel jössz?? -.-")

- internet böngésző (minek akarsz azon netezni?)

- jobb joystick (nézőpont kérdése)

- médiaközpont (XBox-on is van... neve: Windows Media Center)

- jobb a trófearendszer (nézőpont kérdése)

Na szóval, ha ilyen érvekkel tudsz csak jönni akkor sajnállak... Én is tudok "exclusive" címeket felsorolni...

-Halo

-Crackdown

-Dead or Alive

-Dead Rising

-Forza Motorsport

-Gears of War

Szóval annyira ne szálljanak el a PS fanok maguktól... Az amit mutattál egy olyan játék amit csak PS3-ra optimalizáltak... Akkor mégis hogy döntsenek ha nem lehet azt összehasonlítani?? Én olyan játékot kerestem ami mind a két konzolra megjelent és abból egyértelműen látszik, hogy az X360-nak szebbek a színei és több a pixelszám... -.-"

2012. febr. 20. 13:05
 12/21 anonim ***** válasza:

"és abból egyértelműen látszik, hogy az X360-nak szebbek a színei és több a pixelszám... -.-""

Nem akarok értelmetlen vitába bele menni, de egy 2008-as játék alapján összehasonlítani elég vérszegény.

Amúgy meg igen tipikus AMD vs Intel szintű kérdés, semmi értelme.

2012. febr. 20. 14:15
 14/21 anonim ***** válasza:
59%

Ad1: Én mint mondtam a vita értelmetlen.

Ad2:Én nem megcáfoltam, csak mondtam hogy legalább ne egy játékkal dobálózz.

Ad3:Végre hoztál elég példát, de légyszíves ne állj már nekem amikor feltétlen nem beszéltem ellened csak mondtam hogy a PS3 picit erősebb hardvere hol jön ki és megjegyeztem hogy egy érvelést ne egy 2008-as játékra támassz.

2012. febr. 20. 15:20
 15/21 anonim ***** válasza:
Ezek a videók semmit nem érnek, nekem megvan a black ops PS3-ra, hát ha úgy nézne ki mint a videón ki is b*sztam volna az egészet az ablakon, ez szerintem képcsöves tv-vel lett csinálva vagy nem tudom, de az annyira dicsőített xbox képe is borzalmas.
2012. febr. 20. 16:14
 16/21 anonim ***** válasza:

- nem nézőpont kérdése. Persze lehet 1-1 embernek nem jön be, de a közönség visszajelzése alapján ténylegesen jobbak.

Illetve több van, az egyértelmű.

- blu-ray, igen, ezzel jövök, mert van benne.

Te meg azzal jössz, hogy Xbox-ra van Halo?

Ennyire fanboyok ne legyünk már.

Oké, hogy én meg a ps3 mellett mondok érveket, de ha te mondanál valamilyen xbox előnyt, ami tényleg úgy van, nem kötnék rögtön bele, hogy "csak ezzel tudsz jönni?".

- internet böngésző mindenképp előny, lehet csak ritkán használnád, de attól még van. De ha boxra lenne, akkor biztos vagyok benne, hogy minden témához ezt odaírtad volna, hogy "fos ps3, még böngészője sincs"

- jobb joystick nem nézőpont kérdése, mert a joystick kinézete és fogása tényleg relatív, pontosságra meg szinte ugyanaz, de PS3 joyba van SIXAXIS, tehát többet tud=jobb

- médiaközpontot nem úgy értettem, hogy lehet streamelni a dolgokat PC-ről, hanem hogy ez PS3-mon sokkal kiforrottabb, már ha csak a blu-rayt nézzük akkor is

- trófearendszer sem nézőpont kérdése, egyértelműen jobb (az már más kérdés, hogy valószínűleg nem ez miatt fog X vagy Y mellett dönteni valaki)

Dead or Alive, Dead Rising van PS3-ra is, szóval 4 exkluzív játékot tudtál mondani.

De hogy ne csak 4 darab legyen, mert nagyon szánalmasan kevés ez a szám, még az Alan Wake-t is vegyük ide, bár az már PC-re is van.

PS3-on mintha valamivel nagyobb lenne a felhozatal:

- Uncharted trilógia

- God of War 3 (+PS2/PSP kiadások)

- Heavy Rain

- Gran Turismo 5

- LittleBigPlanet 1-2

- Metal Gear Solid 4

- Killzone 2-3

- Infamous 1-2

- Demon's Soul

- Twisted Metal

- Motorstorm

- Dead Nation

- Ratchet & Clank

- Resistance

És direkt csak a nagyobb címeket írtam, lenne még ez mellé ezer JRPG és egyéb hatalmas rétegjáték, csak azok nem olyan ismertek, és valószínűleg semmit sem mondanának.

És tudom, hogy egy PS3 exkluzívról mutattam videót, de pont azért, hogy megmutassam mit is tud.

Most azért, mert egy játékot nem bírnak normálisan megírni nem a konzol a hibás, max a fejlesztő a szar.

Van sok játék, ami boxon szebb, valami meg ps-en, de a multiplatform játékok 90%-a ugyanaz, alig lehet különbséget tenni.

Illetve youtube-on rengeteg ilyen összehasonlító videó van, ami kamu.

Vagy a tv-n állítanak el dolgokat, vagy PC-n utólag rontanak a képminőségen, mert X emberkének nem tetszik annyira az a konzol, és próbálja jobbnak feltüntetni.

És nem téged próbállak meggyőzni, az tudom, hogy lehetetlen, elfogult vagy (amivel nincs is semmi baj, én is az vagyok, csak én mellé nem beszélek hülyeséget), de a kérdező valószínűleg a válaszok alapján dönt majd egy konzol mellett, így meg ha kijavítom a hülyeségeidet lehet nem a boxot veszi.

2012. febr. 20. 18:05
 17/21 anonim ***** válasza:
59%

Ugyan emberek, ez már nevetséges.

Mindkettő konzol jó. Mindkettő konzolon játszani lehet, arra való, hogy szórakozz, JÁTSSZ vele. Tök mindegy, melyik erősebb meg ilyenek. Azt kell venni, amelyiken több olyan játék van, ami TÉGED érdekel. Ha én pl Halo/Forza játékokat akarnék, Xboxot vennék, de mivel MGS/GT rajongó vagyok, ezért PS-t vennék, csak a példa kedvéért. A Blu-ray, akárhogy is nézzük, +1 pont a PS3 javára.

A színeket illetően pedig... ugyan már. Ha annyira zavar, hogy fakóbbak egy picit a színek, feljebb húzod a TV beállításait és kész. De ez szőrszálhasogatás.

Ellenben viszont Xbox-on sok játék néha még 720p-ben sem fut, nem hogy nagyobb felbontáson. Ez a PS javára dönt.

Boxnál jobb a LIVE, de fizetni is kell érte sajnos.

Ami még szintén a box mellett szól, hogy az olcsóbb kiadáskhoz nincs merevlemez. PS-en még a legolcsóbbhoz is van.

PS-re van sok PS1/PS2 játék is, némelyik HD kiadásban. Ez valakinek jó pont lehet. Xbox360-on pedig tán mennek az Xbox játékok is, ebben nem vagyok biztos.

Bárhogy is, mindkettő jó konzol. JÁTSZANI kell velük, nem számokkal meg videókkal dobálózni.

Végeredményben tehát döntsenek a játékok, elvégre arra használjuk a konzolt.

2012. febr. 20. 18:17
 18/21 anonim ***** válasza:
59%
Bocs, elírtam magam. Ami a box ellen szól, hogy nicns a legolcsóbb kiadásokhoz merevlemez*
2012. febr. 20. 18:18
 19/21 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem is fejezzük be a vitát, mert értelmetlen... -.-" Főleg ha mindenki csak ilyen apróságokkal jön (én is)...

Hogy bégre valaki a kérdésre is válaszoljon, offok nélül:

Kérdező! Azt vedd amelyikre azok a játékok jöttek/jönnek ki amelyikkel játszani szeretnél!

[link]

2012. febr. 20. 19:31
 20/21 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek, ha a kérdező a boxot választja azzal is ellesz, csak nem árt, ha tisztában van a két konzol előnyével és hátrányával.

2012. febr. 20. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!