Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PS3 vagy XBOX360?

PS3 vagy XBOX360?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ezerszer volt ez a kérdés minimum, de még mindig nem találtam rá rendes választ. Szóval a kérdés adott, aki válaszol az legyen szíves oly módon tegye, hogy előny/hátrány mindkét konzolnál, és, hogy melyiket miért érdemes megvenni, mennyivel jobb a másiknál. Előre is köszi mindenkinek aki válaszol! :-)
2012. febr. 19. 21:25
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Még kiegészíteném azzal, hogy az én szívem inkább a PS felé húz, mivel mindig is PS konzolom volt, de jöhetnek az ellenérvek :D
2012. febr. 19. 21:27
 2/21 anonim ***** válasza:
81%

Azért nem találtál értelmes választ rá, mert NEM LÉTEZIK értelmes válasz rá. Ez olyan, mint hogy Ferrari, vagy Lamborghini. Preferencia kérdése.

SZERINTEM a PS3 jobb, mert több olyan exkluzív cím van rá, ami ENGEM érdekel és mert a PSN ingyen van. Meg azért mert mindig is jobban szerettem a PlayStation vonalat és a controller is jobban kézre áll nekem.

2012. febr. 19. 21:27
 3/21 anonim ***** válasza:

Ha a szived a ps felé húz? Ha nem azt vennéd lehet par nap múlva meg bánnád, tehát hallgass a szivedre.

Észérvek: ingyen multi, bluray, exlusivok, megbízhatóbb...

2012. febr. 19. 21:48
 4/21 anonim válasza:
0%
Szerintem egyértelműen xbox-360... de ha neked a PS3 tetszik akkor nyugodtan vedd meg azt! (nekem például az xbox kontrollere áll kézre :/)
2012. febr. 19. 21:57
 5/21 anonim válasza:
59%
Nem tudom, ps-t csak akkor vegyél ha meg tudod magadnak engedni az eredeti játékokat.
2012. febr. 19. 22:03
 6/21 anonim ***** válasza:
0%
Már megint a Blu-Ray istenem... Csak ezzel tudnak jönni a PS fanok?? http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=p6DzIQo3WgU na erre varjatok gombot... Én úgy látom, hogy az X360-nak sokkal szebb a grafikai megjelenítése... A PS3 sokkal fakóbb színekkel és kevesebb pixellel dolgozik, kérdem én akkor minek erősebb a hardvere??
2012. febr. 19. 23:10
 7/21 anonim ***** válasza:
Én a felé hajlok, hogy ha tényleg meg tudod fizetni később a játékokat, amiket akarsz, akkor PS3, ha esetleg kevesebb pénzed van rá és tört játékot is szeretnél játszani, akkor Xbox360.
2012. febr. 19. 23:22
 8/21 anonim ***** válasza:
59%

"A PS3 sokkal fakóbb színekkel és kevesebb pixellel dolgozik, kérdem én akkor minek erősebb a hardvere??"

Én nem vagyok nagy konzol hív, de annyit mondanék hogy a PS3 erősebb hardvere az exkluzív címeknél jön elő, hiszen akkor csak az adott gépre kell a játékot optimalizálni.

2012. febr. 19. 23:58
 9/21 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=tqJR4NpxtlM

Na erre varrjál gombot...

Fúj de utálom a hülyéket.

Amúgy PS3 jobb, pár rövid érv:

- több és jobb exkluzív játékok

- ingyen multi

- blu-ray

- internet böngésző

- jobb joystick

- médiaközpont

- jobb a trófearendszer

Kb ennyi.

Hogy felsoroljam az xbox előnyeit is, hogy tudd miből maradsz ki:

- olcsóbb 5 ronggyal

- minimálisan jobb a multirendszer (cserébe fizetős)

2012. febr. 20. 00:12
 10/21 anonim ***** válasza:

Nekem az Xbox kicsit azért szimpatikusabb, mert talán jobban hackelhető. :)

Van akinek ez is számít. ;)

Pl.:

[link]

De persze ez nem annyira nyomós indok.

Nem kell egymásnak ugrani a játékokat is néha más-más rendszerre optimalizálják. Ez itt megint egy olyan vita, hogy az AMD vagy az Intel a jobb.

Egyik sem "jobb" a másiknál, hanem más.

2012. febr. 20. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!