Melyik mini-PC legyen? Tudtok alternatívákat ajánlani?
Figyelt kérdés
Üdv.
Azt szeretném elsősorban megkérdezni hogy egy mini-pc mennyire jó film és videó szerkesztő programokhoz(Windows Movie Maker, Sony Vegas, Adobe after effects)? Egy olcsóbb mini-pc mint pl: Zotac ZBOX HD-ID11-E megfelelő erre a feladatra, vagy inkább egy Zotac ZBox ID80-E kell a fentebb felsorolt programok használatához? Esetleg tudtok valami alternatívát ajánlani?(max 90 ezerért)
A válaszokat előre is köszönöm!
2012. febr. 12. 15:57
1/4 Gugu Gabor válasza:
Nem tudom konkrétan mit csinálsz a fenti progikkal de azért nagy általánosságban videoszerkesztéshez kell "vas", szóval én a helyedben nem Mini Pc-ben gondolkoznék.
2/4 anonim válasza:
egyetértek előttem szólóval
máskülömben az After effects csak 64 biten megy az meg 1 mini pc re nem igen menne fel ugy h jol működjön
3/4 A kérdező kommentje:
Értem. Hát én azt hittem hogy kicsit több erő van ezekben a gépekben :(:/ Köszönöm a válaszokat!
2012. márc. 26. 16:44
4/4 anonim válasza:
már tudom hogy káső, de ma már van 36-ért is Zotac Zbox ID18 mini pc ami nem gyenge annyira.
Intel Celeron 1007U 2mag 2szál 64bit
Intel HD Graphics videókártya
RAM+Merevlemezt meg neked kell beszerezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!