Milyen alternatívákat tudtok ajánlani?
16 éves vagyok.Nagyon pattanásos volt a hátam, és a menstruációm is erős volt, és volt hogy kimaradtam a suliból a görcsök miatt. Elmentünk orvoshoz, és egy gyenge fogamzásgátlót kaptam.Elkezdtem szedni és sokat javult mindkét problémám.Most van egy barátom és sokat beszélgettünk a dologról,szerinte nem jó hogy 16 évesen ezt szedem(nem élünk szexuális életet).Megígértem neki hogy utána nézek mi lenne még jó ezekre a problémákra. Mit ajánlanátok?
Előre is köszönöm:)
Hatalmas piros pont a barátodnak, kellemes csalódás, hogy gondolt rá, hogy ez neked nem jó.
Igaza van, a fogamzásgátló nem egészséges, mű hormonokat szedsz, amylek csúnyán belenyúlnak a szervezeted működésébe.
Bár minden pasi ilyen lenne, és ellenezné hogy a barátnője ilyen mérget szedjen, főleg ilyen fiatalon!
Egyenes az út az óvszer használatáig, ha majd egyszer eljuttok odáig.
És gratulálok az orvosodnak, aki pattanásokra fogamzásgátlót írt fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!