Befagy a gép játék közben?
Értem , köszi :D a RAM-ot felismeri, 2GB DDR3
Általában játék közben, de már van, hogy netezés közben is befagy! Elig van megnyitva valami mindig, amúgy van , hogy be sem kapcsol a gép, ilyenkor lekapcsolom a tápegységet, majd kb fél perc múlva vissza, és akkor már beengedi kapcsolni a gépet. A GPU Driver 4000x újratéve, op rendszer 90x újratéve xp, win7 között váltva.
Most a 3D beállításokat minimumra húztam, hátha.
Aha az előző leírásomnál sajnos kihagytam a 2. pontot vagy csak nem engedte elküldeni... Tehát
2. A sok újrarakás és illesztés miatt a winchester is károsodhat...(ezt tapasztalatból tudom mikor még ennyire sem értettem hozzá a winyót egész nap babráltam és amikor eccer szétszedtem mert valamiért kikapcsolt a gép szinte sütött a defragtól meg a sok telepítéstől az újjamat a winyó) tehát ez több ok miatt is rossz hogy sokszor raktad fel a rendszert ill. illesztőprigat ezáltal a winchester nagy terheltség alá van kitéve és meglegszik is tehát 2 pofont is kap...és ennek még több hátulütője lehet
Szerintem le kéne szedni egy programot ami a HDD et is figyeli pl: Hard Disk Sentinel 4.00 prot.Keresel hozzá egy kreket és akkor már a BECSÜLT hátralévő élelettartam-ott is kiírja.megtudod nézni mennyi az a maximum hőmérséklet amit a HDD d elbír és akkor figyelj rá hogy ne nagyon kúszón pl 40 főlé
Ha egy kölcsön kért winchester is lefagy akkor nem tudom mi lehet a baja akkor márcska a szerlő tud rajtad segíteni.
nos, nekem erre nincs ötletem, én az egyik válaszolónak üzenném, aki azt állítja, hogy a 8400 nem jó játékra.
Bátyám gépén fut az mw3, igaza alapon de fut. ÉS neki egy Athlon 64 x2 van egy 6200 gt társaságában. Szóval jó az a 8400, azoknak akik nem hiperfullmegaultrán futtatnak mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!