Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Befagy a gép játék közben?

Befagy a gép játék közben?

Figyelt kérdés
Az lehetséges, hogy van NVIDIA GeForce 8400GS 1GB videókártyám, de a Pentium(R) Dual-Core CPU E5700 @ 3.00GHz Processzorom nem bírjael? Vagy mi lehet a baj?
2012. febr. 5. 11:28
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Értem , köszi :D a RAM-ot felismeri, 2GB DDR3

Általában játék közben, de már van, hogy netezés közben is befagy! Elig van megnyitva valami mindig, amúgy van , hogy be sem kapcsol a gép, ilyenkor lekapcsolom a tápegységet, majd kb fél perc múlva vissza, és akkor már beengedi kapcsolni a gépet. A GPU Driver 4000x újratéve, op rendszer 90x újratéve xp, win7 között váltva.

Most a 3D beállításokat minimumra húztam, hátha.

2012. márc. 11. 01:44
 32/37 anonim ***** válasza:

Aha az előző leírásomnál sajnos kihagytam a 2. pontot vagy csak nem engedte elküldeni... Tehát

2. A sok újrarakás és illesztés miatt a winchester is károsodhat...(ezt tapasztalatból tudom mikor még ennyire sem értettem hozzá a winyót egész nap babráltam és amikor eccer szétszedtem mert valamiért kikapcsolt a gép szinte sütött a defragtól meg a sok telepítéstől az újjamat a winyó) tehát ez több ok miatt is rossz hogy sokszor raktad fel a rendszert ill. illesztőprigat ezáltal a winchester nagy terheltség alá van kitéve és meglegszik is tehát 2 pofont is kap...és ennek még több hátulütője lehet

Szerintem le kéne szedni egy programot ami a HDD et is figyeli pl: Hard Disk Sentinel 4.00 prot.Keresel hozzá egy kreket és akkor már a BECSÜLT hátralévő élelettartam-ott is kiírja.megtudod nézni mennyi az a maximum hőmérséklet amit a HDD d elbír és akkor figyelj rá hogy ne nagyon kúszón pl 40 főlé

Ha egy kölcsön kért winchester is lefagy akkor nem tudom mi lehet a baja akkor márcska a szerlő tud rajtad segíteni.

2012. márc. 11. 09:04
 33/37 A kérdező kommentje:

Hát nem hiszem, hogy hibás lenne:

[link]

2012. márc. 11. 11:41
 34/37 anonim ***** válasza:
Látom szinte zsír úja vinyó tegyél fel még fényképeket amit pl csinálsz az ADIA64 el a GPU rol és ezekról (alaplap,CPU stb ne hagy ki semmit!)
2012. márc. 11. 16:53
 35/37 A kérdező kommentje:
2012. márc. 11. 17:50
 36/37 A kérdező kommentje:
Ott van, minden baromságot leprinteltem :D
2012. márc. 11. 17:50
 37/37 anonim ***** válasza:

nos, nekem erre nincs ötletem, én az egyik válaszolónak üzenném, aki azt állítja, hogy a 8400 nem jó játékra.

Bátyám gépén fut az mw3, igaza alapon de fut. ÉS neki egy Athlon 64 x2 van egy 6200 gt társaságában. Szóval jó az a 8400, azoknak akik nem hiperfullmegaultrán futtatnak mindent.

2012. márc. 26. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!