Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Befagy a gép játék közben?

Befagy a gép játék közben?

Figyelt kérdés
Az lehetséges, hogy van NVIDIA GeForce 8400GS 1GB videókártyám, de a Pentium(R) Dual-Core CPU E5700 @ 3.00GHz Processzorom nem bírjael? Vagy mi lehet a baj?
2012. febr. 5. 11:28
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Ki van takarítva, és minden jó benne , de még mindig fenn áll a probléma. Esetleg a monitor nem lehet a baja? Elfelejtettem említeni, de a monitor van hogy néha fehéren bevillan, esetleg narancssárga lesz a kép és kicsi lesz a felbontás (ezt egy monitor resi megoldja).

Lehetséges, hogy a monitor nem bírja a videókártyát?

Egy szar CRT monitorom van, jó nagy baták. xD

Esetleg akkor 1 új lap monitor?

2012. febr. 26. 19:54
 22/37 anonim ***** válasza:
Hát nem hiszem, akkor hisz a monitor nem örzi meg a képet amit küld neki a sz.gép, így ha más képet adna a videkari akkor azt kell megjelenittenie. esetleg videokártya driver ujboli telepittése, hivatalos honlapról!!! Csak hivatalos honlapról szedd le a megfelelőt!!!
2012. febr. 26. 20:48
 23/37 anonim ***** válasza:
LG monitorod van? :D
2012. febr. 26. 21:31
 24/37 A kérdező kommentje:
Nekem nem LG van, amúgy meg 90x újratettem a gépet, és az nvidia.com -ról leszedtem már a legfrissebb verziót, de pfááááááá...
2012. febr. 27. 17:06
 25/37 A kérdező kommentje:
De azt ne mondjátok, hogy az normális, ha néha bevillan a monitor fehéren és avn, ha kicsi lesz a felbontás és narancssárga lesz a kép, és ki-be kell kapscolni hozzá a monitort, hogy jó legyen.
2012. febr. 28. 16:14
 26/37 anonim ***** válasza:

Ez gondolom monitor probléma. Nekünk LG monitorok produkáltak ilyesmiket :D

(amúgy próbáld ki hogy rábaszol 1-et az oldalára/tetejére és akkor mit csinál :) LG monitoroknál ez működik.)

2012. febr. 28. 18:22
 27/37 A kérdező kommentje:
x'D
2012. febr. 29. 14:48
 28/37 anonim ***** válasza:
Kihajtani kihajtja. Vagy hibás kártya, vagy a CPU-ddal van gond, vagy valami ismeretlen hardvergond.
2012. márc. 3. 13:43
 29/37 anonim ***** válasza:

Egészen pontosan mikor fagy le? Úgy értem, hogy csak a játék alatt vagy amikor pl: betölti a windowst vagy netezés közben,zenehallgatásközben?

1.Ha csak a játék közben fagy le ennek oka lehet :-Túlmelegedés (ellenőrizd a CPU, GPU és a HDD maximum hőmérsékletét és legalább -10 fok legyen a maximumtól!

-Kevés igény pl a Fizikai memóriád nem elegendő ( RAM ) vagy sérült.A rendszer tulajdonságainál nézd meg hogy mennyit ismert fel a gép (sajátgép/számítógép_rendszerinformácó vagy A rendszer tulajdonságai nem tudom hogy milyen neven van... )

ha felismeri a gépben lévő rammot akkor nincs vele gond

-Lehet szoftver hiány is gondolok itt a DirectX re 9-11 ig

ezek szükségesek a játékok futtatásához

-Lehet a sok portól is ahogy az egyik kommentelő írta

-Túl nagy terhelés vagy folyamat tehát ezalat azt értem hogy (de a proci szerint vinnie kéne ) ne halgas zenéz és zárj be minden nem használatos pogramot hogy ne lassítsák a gépet

-Illesztőprogram hiány Everestel vagy AIDA64 el keres illesztőprogramot hozzá. (De te szerencsés helyzetben vag y mert GeForce GPUd van

[link]

A te videókártyádat így kel beálítani :

_GeForce

_GeForce 8 Series

_ [ Itt ahány bites az oprendszered ]

_Englis (US)

Search ra katt és már csak leszedni és telepíteni kell

a processornál ugyan ugy nézd meg az illesztőprogrtamot és az alaplapnál.

-Ne használj külső programokat chet et bár ne mhiszem hogy aza baj és azt még kevésbé hogy csalsz...

-Az utolsó pedig az hogy esetleg megsérült a fálj átírtál valamit vagy a telepítésnél is esetleg lefagyott a winchester. Ha egyiksem (ebben a részben ) akkor ne hallgas zenét és ne menyen se a böngésző xfire skype stb...

Remélem tudtam segíteni...

Soksikert

2012. márc. 10. 22:10
 30/37 anonim ***** válasza:

és ha esetleg nem értenéd és bocs a dupla postért

HDD= Merevlemez RAM= Fizikai memória GPU/VGA= Grafikus processor ( videókártya ) CPU =proci

2012. márc. 10. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!