Befagy a gép játék közben?
Ki van takarítva, és minden jó benne , de még mindig fenn áll a probléma. Esetleg a monitor nem lehet a baja? Elfelejtettem említeni, de a monitor van hogy néha fehéren bevillan, esetleg narancssárga lesz a kép és kicsi lesz a felbontás (ezt egy monitor resi megoldja).
Lehetséges, hogy a monitor nem bírja a videókártyát?
Egy szar CRT monitorom van, jó nagy baták. xD
Esetleg akkor 1 új lap monitor?
Ez gondolom monitor probléma. Nekünk LG monitorok produkáltak ilyesmiket :D
(amúgy próbáld ki hogy rábaszol 1-et az oldalára/tetejére és akkor mit csinál :) LG monitoroknál ez működik.)
Egészen pontosan mikor fagy le? Úgy értem, hogy csak a játék alatt vagy amikor pl: betölti a windowst vagy netezés közben,zenehallgatásközben?
1.Ha csak a játék közben fagy le ennek oka lehet :-Túlmelegedés (ellenőrizd a CPU, GPU és a HDD maximum hőmérsékletét és legalább -10 fok legyen a maximumtól!
-Kevés igény pl a Fizikai memóriád nem elegendő ( RAM ) vagy sérült.A rendszer tulajdonságainál nézd meg hogy mennyit ismert fel a gép (sajátgép/számítógép_rendszerinformácó vagy A rendszer tulajdonságai nem tudom hogy milyen neven van... )
ha felismeri a gépben lévő rammot akkor nincs vele gond
-Lehet szoftver hiány is gondolok itt a DirectX re 9-11 ig
ezek szükségesek a játékok futtatásához
-Lehet a sok portól is ahogy az egyik kommentelő írta
-Túl nagy terhelés vagy folyamat tehát ezalat azt értem hogy (de a proci szerint vinnie kéne ) ne halgas zenéz és zárj be minden nem használatos pogramot hogy ne lassítsák a gépet
-Illesztőprogram hiány Everestel vagy AIDA64 el keres illesztőprogramot hozzá. (De te szerencsés helyzetben vag y mert GeForce GPUd van
A te videókártyádat így kel beálítani :
_GeForce
_GeForce 8 Series
_ [ Itt ahány bites az oprendszered ]
_Englis (US)
Search ra katt és már csak leszedni és telepíteni kell
a processornál ugyan ugy nézd meg az illesztőprogrtamot és az alaplapnál.
-Ne használj külső programokat chet et bár ne mhiszem hogy aza baj és azt még kevésbé hogy csalsz...
-Az utolsó pedig az hogy esetleg megsérült a fálj átírtál valamit vagy a telepítésnél is esetleg lefagyott a winchester. Ha egyiksem (ebben a részben ) akkor ne hallgas zenét és ne menyen se a böngésző xfire skype stb...
Remélem tudtam segíteni...
Soksikert
és ha esetleg nem értenéd és bocs a dupla postért
HDD= Merevlemez RAM= Fizikai memória GPU/VGA= Grafikus processor ( videókártya ) CPU =proci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!