Befagy a gép játék közben?
Van rajta ventillátor , cs 1.6, source-ozás közben is befagy a gép ! pedig 1.6 ban nem kéne, mert kb 400 fps-em van, source ba meg 150, szóval nem hiszem, hogy az fps a gond.
Minecraftba sincsen 1 darab laggom sem, de az idegesít, hogy állandóan befagynak a játékok ÁÁ
Nekem volt már hasonló problémám. Meglepő módon kiportalanítottam a gépet (a tápot is szétszedtem és kitakarítottam) és a probléma megoldódott...
Jah és everestbe nézegettem a hőfokot és persze semmi se volt túlságosan meleg.
Ja és probálj meg másik játékot. nem tudom eredeti v. letöltött játékkal játszol-e de ha letöltött probálj másikat leszedni soksszor hibásak a letöltött játékok ezért fagynak hirtelen kilép a játék közepén és egyéb problémák.
Ha eredeti akkor az imént említetteket csináld meg sztem.
Nekem is ugyan az a gondom, mint az előttem lévő 2. nak!
Netezés közben is van, hogy befagy, aztán újraindítom és jó, de aztán akármikor befagyhat újra!
Szóval akkor a RAM illeszkedése lehet?
Tápegység mot lett vadonat új 500W
a proci pedig nem poros.
Nézd meg.
De mondom szerintem ha már belenyúlsz szánj rá még 20percet és takarítsd ki alaposan. És minden csatlakozást ellenőrizz le, hogy jól csatlakoznak-e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!