Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a probléma a PC-vel, ha...

Mi a probléma a PC-vel, ha néha pixelhibás a kép, illetve játék közben befagy?

Figyelt kérdés

Kb. 3 héttel ezelõtt kezdõdött. A tálcán gyakran látok hibás pixeleket, ha játszok akkor a kép néha elsötétül, vibrál majd teljesen befagy. Már formáztam a merevlemezemet is és újratelepítettem a Windows-t. Nem segített.

(Windows 7-et használok, vidikari: Nvidia GeForce 8600GT)

2012. febr. 1. 20:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet túlmelegedik a VGA-d, nézd meg GPU-Z-vel mennyi a hőfoka
2012. febr. 1. 20:22
 2/10 anonim ***** válasza:
vga vagy melege van vagy kevés a memo
2012. febr. 1. 22:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Vagy csak szimplán kezd elszállni... nézz hőmérsékletet mindenek előtt :)
2012. febr. 2. 09:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ, megnéztem a hõmérsékletet és alapjáraton 67 fok, 5 perc játék után felment 83-ra, aztán befagyott a gép. 3 hete még semmi gond nem volt, pedig azóta nem változtattam semmit a gépen.
2012. febr. 2. 16:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Nézd meg hogy megy-e a hűtője. 50 fok felett már baj van. Lehet hogy csak kihúzódott a hűtő kábele, vagy hasonlók. Ha látható baja a hűtőnek, akkor vegyél rá egy újat...
2012. febr. 3. 12:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Megnéztem, rendesen megy a venti, a GPU-Z 30%-os sebességet mutat. Felhúztam 80-ig RivaTunerrel, de nem történt semmi. Viszont észrevettem még valamit: Amikor tüzetesen megvizsgáltam a videókártyát feltûnt, hogy pár alkatrész lyukas. Ha ezek meghibásodtak, akkor valószínûleg ez lesz a probléma...
2012. febr. 3. 15:31
 7/10 anonim ***** válasza:
hát ha pár alkatrész lyukas, akkor lehet hogy kuka... csinálj róla fényképet, és tedd fel ide!
2012. febr. 4. 01:52
 8/10 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam úgy fotózni, hogy jól kivehetõ legyen: [link]
2012. febr. 4. 22:00
 9/10 anonim ***** válasza:
kuka... megpróbálhatsz eletrós ismerőst szerezni hozzá, de szerintem semmi értelme.
2012. febr. 5. 20:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Ok, akkor máris keresek egy új kártyát. Köszi mindent.
2012. febr. 5. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!