Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a legjobb laptop márka?

Melyik a legjobb laptop márka?

Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 12:59
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
100%
Nekem Acer laptopom van, 2,5 éve vettük és most derült ki, hogy teljesen tönkrement, csak alaplap cserével lehetne megjavítani, de az egy vagyon lenne... Ennyit az Acerről.. (egyébként nem csak most hibásodott meg, a DVD-lejátszója kezdetektől sz...kodott és kiderült, hogy a kamerafelismerője is K.O.)
2011. jan. 18. 20:28
 32/36 DeathDragon válasza:
58%

Tudjátok melyik laptop és laptop márka a legjobb a világon!

Az Asus VX7-SZ011Z!!!!!!!

Írjátok be a linket a böngészőtökbe!!!!

[link]

2011. nov. 2. 20:24
 33/36 anonim válasza:
58%
Szerintem az acer és az asus a jó laptop...
2012. febr. 27. 14:34
 34/36 anonim ***** válasza:

Mindegyik gyártónak van ratyi terméke, meg jó is. Asus netbookom billentyűzete rendesen bedöglött, ragad pár gomb, és nem tudok vele mit csinálni, marad a virtual keyboard, még jó hogy feltalálták. Acerem is van, egy régi ,ami jó vacak volt, igaz csak középkategoriás szintű, így nincs is mit várni tőle. Van egy újabb Acer aspire notim is, az már felsőközép kategoriás, szebb, igényesebb, jobban is működik, bár a szürkés burkolat kopik ahol a csuklóm hozzáér, és ez valami rettenet. De talán ez nem a gyártó hibája, hanem a technologia ami benne van festésügyilg. Ha Toshibának hívnák ugyanezt, akkor is kopna. Konzekvencia, hogy mindig a felsőkategoriás szériákat kell választani, kb mindegy melyik gyártó, azokkal nem nagyon van probléma, mert drágább- jobb anyagminőség. Üzemelés szempontjából meg Acer aspiremmel még nem volt gond a több mint két év alatt mióta megvan.

Egyébként magasan az Apple a legjobb minőség ebben is, Apple/HTC a két legjobb gyártó elektronikában, telóban HTC-m van. Dell notik nem tetszenek, semmi dizáyn. Asusokat dicsérik errefelé is. Acert meg van ahol nagoyn ajánlják, van ahol nem. Eladófüggő erősen. De ez mindről elmondható.

2012. febr. 27. 21:51
 35/36 anonim válasza:
Nekem Asus van,minden nap 18 órát megy folyamatosan kb,2 éves múlt,a bluetooth mos halt meg benne,és az alsó burkolatból kitört a zsanér tartó,aksi is már haldoklik.lényegében a benne lévő cuccok jól bírják a gyűrődést,anyagminőség,elég gyenge anyagból van.Acer volt,használtan vettem,pár hónapig használtam,usb portok haldokoltak,merevlemez is,több laptopom nem volt,HP-t tervezek venni,nem tudom milyenek,de informatikus szerint elég jó és erős gépeket gyárt.
2014. dec. 22. 15:48
 36/36 anonim ***** válasza:
Én most vettem egy asus k551l-t meg vagyok vele elégedve gyors, i7 processor 8gb ram 1tb merevlemez. Igaz 2 napja használom de meg vagyok vele elégedve fém az egész burkolat.
2014. dec. 24. 12:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!