Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a legjobb laptop márka?

Melyik a legjobb laptop márka?

Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 12:59
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:
69%
msi
2010. jún. 15. 12:09
 22/36 anonim ***** válasza:
82%
Toshiba
2010. jún. 16. 23:04
 23/36 anonim ***** válasza:
82%
apple macbook pro vagy sony vaio
2010. jún. 22. 14:53
 24/36 anonim válasza:
90%
Nekem is Toshiba van Satellite Pro LBP 301 asszem. Nekem eddig ok, semmi baj vele. De szerintem a Dell-ek is jók lehetnek, mert akármilyen komolyabb irodába bemegyek, mindenhol azok vannak, igaz asztaliba. Szerintem egy kategória
2010. júl. 22. 15:53
 25/36 anonim válasza:
63%
nekem toshiba apámnak acer nővéremnek hp (compaq)
2010. júl. 25. 05:37
 26/36 anonim válasza:
62%

Szerintem:

Asus és a Dell

2010. aug. 12. 08:52
 27/36 anonim ***** válasza:
56%
Nekem Acerem van meg egy Asus netbookom. Asus nagyon penge, jó cucc. Acer régi szériáktól nem estem hanyatt,mert a régi Acerem zsanér része szarrátört,burkolatttal együtt,csak szimpla használattal. De ez akkoriban a többi gyártó hasnoló konstrukciójáról is simán elmondható lenne szerintem, bár ezt nem tapasztaltam. Viszont az Acer marhasokat fejlődött, mert a nagy profitot cég fejlesztésére fordították eléggé úgy néz ki, most Acer Aspire laptopom van,de brutálisan jól is néz ki,meg minőségileg is nyerő. Zsanérja is teljesen más konstrukció, sokkal jobb,nem törös féle.De látom a többi gyártó is kijavította azóta azt a farkasordító hibát.
2010. szept. 12. 18:15
 28/36 anonim ***** válasza:
90%
Dell ről azt olvastam forumokon,hogy besüllnek, melegszenek mint állat,nem jó a hűtésük,Toshiba meg állítólag software hibás. Ezt nem tapasztalatból írom,de sok helyen ezt olvastam,amikor gondolkodtam,hogy mit is kéne venni.
2010. szept. 12. 18:18
 29/36 anonim válasza:
58%
szerintem az Aple
2011. jan. 1. 13:04
 30/36 anonim válasza:
100%
Sziasztok!Én már teljesen összezavarodtam hogy melyik a legjobb laptop márka...nemrég vettem egy acer aspire 5551-es laptopot...és rá két napra hogy megvettem meghibásodott,vártam rá egy hónapot,és eddig szépen ment,és most elkezdett a billentyuzet rakoncátlankodni,a müanyag elemek a ventillátornál töredeznek szét...ugyhogy nemtudom hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen vagy már másnak is volt ilyen problémája az acerrel? Válaszotokat előre is köszönöm :-)
2011. jan. 5. 00:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!