Melyik a legjobb laptop márka?
Figyelt kérdés
Új laptop vásárlását tervezem, ezért kérem a tanácsotokat.
Gondolok itt minőségre megbízhatóságra és jó ár/érték arányra. Előre is köszi!
2011. aug. 24. 13:46
1/13 anonim válasza:
Dell.Acer,Lenovo esetleg Samsung/ASUS
2/13 P.O.C. válasza:
Hát én az Acer -t nem sorolnám a második helyre.
Szerintem, kb. ilyen a csökkenő sorrend:
DELL, HP, Lenovo, Sony, Toshiba, Asus, Samsung, Acer, Pakrd Bell, Fujitsu Siemens.
Persze típuson belül is vannak minőségbeli különbségek. Samut -t csak eredeti Windows -al vegyél, vagy akkor, ha egyáltalán nem akarsz Windows -t használni. Beleépítenek valami sz*rt, ami jelentősen megnehezíti az aktivátorok használatát.
3/13 anonim válasza:
Dell, Asus, HP, Acer, Toshiba, Samsung, Packard Bell
Szerintem is a Dell a legjobb, nekem is az van :D
4/13 anonim válasza:
Nekem nan egy Lenovo-m nem szeretem második hónapban elromlott az aksija a negyedikre az alaplap is persze megcsinálták garanciálisan de ez törtémnt vele. Irodában használtam naponta max 7-8 órát persze lehet, hogy csak én fogtam ki egy szerencsétlen modelt. Az is igaz mióta gearanciálisan megcsinálták nem volt vele bajom és már lassan 4 éves :D
5/13 anonim válasza:
A Dellre gondolom nem véletlenül adnak 3 év garanciát, mikor a többire csak 2-t szoktak. Valószínű hogy nem fog hamar tönkremenni.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2011. aug. 24. 19:34
7/13 anonim válasza:
az hogy mire mennyi garanciát adnak csak marketing fogás. nekünk 60 db notink van a cégnél, 80% Acer, 20% Samsung, Packard Bell (ami már egy ideje tulajdonképpen ACER :)) kifogástalanul működnek évek óta. vagy HP Fuji is de ezek többet voltak szervízben mint használatban. nem lehet igazából sorrendet felállítani, mert teljesen egyénfüggő ki mit tart elsőnek. egy Asus-ost hibá akarnék meggyőzni arról hogy ACER -t vegyél komám úgyse fogogm meggyőzni.
8/13 anonim válasza:
Aki szinte majdnem hogy utolsó helyre tette az Acert-t attól megkérdezném , hogy miért? Még csak nem is egy olcsó kategória. Biztos sok dolga volt velük... Laptop generációk óta a 4. acer notebookom van, és teljesen megvagyok vele elégedve, egyetlen egy probléma se volt egyikkel sem...én bátran ajánlanék egy acer-t.
9/13 anonim válasza:
Lenovo, de azóta talán már van jobb is.
10/13 ervinkee11 válasza:
apple samsung acer asus dell hp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!