Melyik a legjobb laptop 250k alatt?
nemnagyon van 250k alatt core i7 es procis. :/
vagy esetleg sak vmi nagyon gyenge reklám notebook.
Sziasztok! Nekem is pont ilyen problémám van, én is be szeretném újítani a laptopom. Most Asus M51KR laposom van, és maximálisan elégedett vagyok vele már három éve, de be szeretnék újítani én is egy i7-es vagy i5-ös erőgépre, és legfeljebb 200-at vagyok hajlandó költeni rá, de egyszerűen nem találtam megfelelőt. Hp-t Dell-t azért nem szeretem, mert sokkal drágábbak, mint az azonos teljesítménnyel rendelkező más márkák. Az Asust nézegettem továbbra is, de komolyan, csak szarabb laposokat gyártanak manapság; találtam egy szép i7-est 190-ért, de még bluetooth és monitor-kimenet sincs benne! Hihetetlen...
A másik laptop, amit találtam és megfelelőnek tűnt, az egy samsung volt, csak nem tudom, hogy a samsung mennyire jó laptop-gyártásban... esetleg erről is vélemény valaki?
Ez a Dell, amit ajánlottál, azonban valóban jónak tűnik ár/teljesítmény szempontjából... Manapság 4 helyett már miért csak három usb-t raknak a laposokba? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!