Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van értelme K-s 2600 i7-est...

Van értelme K-s 2600 i7-est venni?

Figyelt kérdés

Van értelme cska azért K-s venni hogy ha nem lesz elég a cpu alapórajeles ereje kis huzzásal ne kelljen még cserélni?

igy ezzel a megoldással még lehet nyerni 1 évet legalább majd, mi a véleményetek? előre köszi.

2012. jan. 31. 14:50
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
én ezt a cpu-t is munkára fogom hazsnálni, de már kicsit unom hogy 1,5 évente cserélem a gépemet igy hosszabb távra tervezek, illetve tudom hogy amire én használom ott a HT is elég sokat nyom a dolgokba, 8 évben én sme bizom az már lehetetlen a mai világban de a 3 évet megmerem kockáztatni, én azt vallom nem mindig a legujabb kell, cska már akkor érdemes cserélni ha végképp nem elégiti ki a kivánt igényeket.
2012. jan. 31. 16:38
 22/22 anonim ***** válasza:
3-4 évig elég lehet az i7 2600.
2012. jan. 31. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!