Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van értelme K-s 2600 i7-est...

Van értelme K-s 2600 i7-est venni?

Figyelt kérdés

Van értelme cska azért K-s venni hogy ha nem lesz elég a cpu alapórajeles ereje kis huzzásal ne kelljen még cserélni?

igy ezzel a megoldással még lehet nyerni 1 évet legalább majd, mi a véleményetek? előre köszi.

2012. jan. 31. 14:50
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
ez ugyan olyan téma mind pl most a uj Radeonok esetében feltehető kérdés hogy , ha van rá lehetőség akkor x ember vesz egy erősebb 7xxx szériás Radeont ami már támogatja az ujtenchologiákat amik még megsem jelentek (pl dx11.1) és igy biztositja magának 3 évre ,a videokártyát igaz utolso év már butitott grafikával:D
2012. jan. 31. 15:32
 12/22 anonim ***** válasza:
Nekem 3 éves Deneb magos Penom II 810-es procim van. Nagyon messze a csúcskategóriától, és a mai napig mindennel elboldogul erőfeszítés nélkül. Ebben a 3 éves prociban látok még minimum újabb 3 évet. Komolyan ehhez a szinthez akarjuk mérni a csúcskategóriás Intel procit?
2012. jan. 31. 15:34
 13/22 A kérdező kommentje:
nem ehhez a szinthez, de amit te irtál az egy jó példa mennyire lelassult a hardverek fejlődése igy érdemes hosszabb távban gondolkozni, vagy ez csak az én véleményem?:D
2012. jan. 31. 15:36
 14/22 anonim ***** válasza:
Nagyon hosszú távon meg az architektúra lesz régi.
2012. jan. 31. 15:37
 15/22 A kérdező kommentje:
igen ebben is van igazság, de ettől még "gyors erőben "elég lehet.
2012. jan. 31. 15:39
 16/22 anonim ***** válasza:
A jelenlegi architektúra 36 éves (8086), és még messze van a kihalástól. Ennél hosszabb távban nem érdemes gondolkodni, mert előbb meghalsz végelgyengülésben, minthogy új architektúrára váltsanak.
2012. jan. 31. 15:39
 17/22 A kérdező kommentje:
elirtam :D "gyers erőben" :D
2012. jan. 31. 15:41
 18/22 A kérdező kommentje:
na mind1:D ma nem vok magamnál ami az irás tudásom illeti :D a lényeg a lényegben szerintem egy sandival jó sokáig kilehet huzni
2012. jan. 31. 15:43
 19/22 anonim ***** válasza:
59%

"Az APU-król annyit, hogy irodai gépekbe és laptopokba szánják őket, nem a játékos kártyák leváltására."

Tévedés tervbe van a High-end piac "meghódítása" is.

Am a 8 év rohadt túlzás. nézz meg egy 8 éves csúcs CPU-t.

"és a mai napig mindennel elboldogul erőfeszítés nélkül."

Egyáltalán mi az a minden? Az oké hogy arra bőven elég amire használod, de én az i5 2500K-t is néha kevésnek érzem.

"4 száll és 8 száll ez sme mind1." A HT közel sincs a fizikai maghoz és vannak feltételei szóval így emlegetni nem pontos...

Amúgy áruld már el mire is akarod használni azt az i7 2600-at?

2012. jan. 31. 16:23
 20/22 anonim ***** válasza:

"nézz meg egy 8 éves csúcs CPU-t"

Ez lenne ugye az egymagos Athlon64. Ha megnézed, hogy a mai procik egyetlen magja önmagában mit tud, a különbség nem is olyan nagy. Az egy évvel utána kiadott Athlon64 X2 pedig a mai napig rengeteg gépben ketyeg.

2012. jan. 31. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!