Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek van-e értelme?

Szerintetek van-e értelme?

Figyelt kérdés
Mikor jönnek ki a hologramos telefonok..? Mert ha most vennék egy telóm azzal el lennék 2-3 évig de ha közbe kijönnek a hologramos telók akkor meg a multi touch-os okos telò(amit most szeretnék venni) már történelemnek számìtana...
2012. jan. 26. 20:59
 1/7 2xSü ***** válasza:

Ha kell neked olyan telefon, amit most akarsz venni, akkor vedd meg. Ha nincs rá szükséged, tudod nélkülözni, akkor ne vedd meg. (Fejlesztés ide vagy oda.)

Ez egy ilyen műfaj. Ha valamit megveszel, az 2-3 év múlva elavult lesz mindenképpen. Mindig lehetne várni, hogy megjelenjen egy új technika. A te döntésed, hogy mennyi pénzt szánsz rá és mennyire akarod mindig a legújabb funkciókat használni. (Amúgy nem tudom mire lenne jó ez a hologramos téma. Szerintem nincs rá komoly igény, így nem hinném, hogy ilyen irányba menne a mobilipar. Szerintem inkább a szoftver terén várhatók újdonságok, illetve a hajlékony kijelző az, amiben még látok nagyobb rációt.)

2012. jan. 26. 21:12
 2/7 bakur12 ***** válasza:
63%
nyugodtan megveheted a touchos tellodat. a hologramosok 5 éven belül 100-as nem lesznek piacon. majd 5 év múlva újra kérdezz meg, ha majd eztis kiakarod cserélni.:)) ha okos tellot akarsz és van pénzed én az iphonet ajánlom.
2012. jan. 26. 21:13
 3/7 anonim ***** válasza:
miért nem veszel egy Nokia N82 nagyon jó az 5MPX Xeon flesh kamera Symbian Gps,Wifi,normálisan szól és nem kerül több százezerbe.
2012. jan. 26. 23:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja és nem kell macsikálni a képernyőtt
2012. jan. 26. 23:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
23:55: azért, mert már nem az őskorban vagyunk..
2012. jan. 27. 16:12
 6/7 A kérdező kommentje:
bakur12:Jó lenne venni ehy Iphone-t én is nézegettem a neten de elégéé drága inkább vmi androidosat akaorok pl.:samsung galaxy s 2...
2012. jan. 28. 11:31
 7/7 anonim ***** válasza:
S2 jó, csak ajánlani tudom. Nekem a szifonnál sokkal jobban bejön.
2012. jan. 28. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!