6 éve melyik processzorcsalád számított jobbnak?
Figyelt kérdés
A P4 vagy az Athlon?2012. jan. 24. 15:58
3/23 Panda Péter válasza:
Athlon 64. A pentiumnál ugyan alacsonyabb órajelen futottak, de a teljesítményük mégis jobb volt, a fogyasztásról nem is beszélve.
4/23 anonim válasza:
Az Athlon 64 volt a jobb. A P4 nem hogy gyorsabb nem volt, de még zabált is meg melegedett mint a vasaló. Az Athlon 64 X2 vs Pentium D-nél is ugyanaz a helyzet, sőt itt még talán jobban elhúzott az Athlon.
Az Intel csak a Core 2 Duo-val tudta visszavenni a vezetést.
5/23 Jenci válasza:
Azt kétlem,hogy melegedett.Akkoriban mást se lehetett hallani,csak azt,hogy AMD-s géppel nyáron leszerelt oldallemezzel játszanak.
6/23 anonim válasza:
Jenci
Azt kötve hiszem, 2005-2006-ban a köztudottan kazán Prescott magos P4-ek, meg ezek utódai a Pentium D-k nagyon melegek voltak, hozzá képest az Athlon64 és Athlon64 X2 jégcsap.
7/23 anonim válasza:
Jencinek igaza van! Azt egyáltalán nem lehet mondani, hogy melegedett a P4!! AMD-k füstöltek és leégették az alaplapokat, na azok melegedtek!
8/23 anonim válasza:
Utolsó válaszadó vagyok!
Ezt kifelejtettem:
Nekem is Athlonom volt és én mindig leszedett oldallappal használtam a gépet pedig nem gyári hűtő volt rajta és még így is 50 celsius fok alatt volt üresjáratban és amikor nekiálltam játszani akkor 60-70-ig is felment!
9/23 Jenci válasza:
A Pentium D a maga 135W-os fogyasztásával tényleg meleg.Az nem is volt hosszúéletű processzor-család.Az az előttiek,viszont nem melegedtek olyan mértékben,mint az AMD.
10/23 Jenci válasza:
Csak meg kell nézni a régebbi cikkeket,fórumokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!