Ez a számítógép jónak számított olyan 5-6 éve?
Figyelt kérdés
CPU : intel celeron 3.20 ghz
RAM : 512gb
VGA : ---------
Táp : 350w codegen
Merevlemez : 75gb
2011. febr. 5. 12:13
1/6 anonim válasza:
Ram: 512GB, az most is nagyon jónak számít világszintem... xD
Viccet félretéve 5-6 éve egész jó volt a gép.
2/6 anonim válasza:
Hááát, már akkor is voltak normális procik, nem csak a Celeron. És akkoris voltak már videokártyák, nem csak az alaplapi "izé". Ez így egy irodai gépnek megfelelő, bár oda nem nagyon raktak 3.2GHz-s procikat, inkább csak 2.4-2.6-os Celeronokat.
3/6 anonim válasza:
A Celeronok sosem voltak erős processzorok, de egy közepes játékos gépbe 2005-ben egy ilyen darab tűrhető volt.
512MB RAM viszont már akkor is csak az alja volt a dolgoknak, inkább 1GB-ot volt érdemes használni.
A Codegen táp a piac egyik legpocsékabbja.
Így videókártya nélkül, a (már akkor is) kis méretű merevlemezzel ez egy erős irodai gépnek számított szar táppal.
4/6 anonim válasza:
5-6 éve azért ez a gép már nem volt olyan jó, inkább csak tűrhető, ahogy az előttem szóló is mondta. Én 2002-ben vettem 512MB memóriával és 120GB winchesterrel valamilyen geforce videokartyával 200ezer forint alatt gépet.
5/6 anonim válasza:
Persze a proci abban gyengébb volt (Athlon XP 2000+), de ettől függetlenül a megadott gépben elég kevés a memória és kicsi a vinyó 2005-6-os állapotokhoz képest.
6/6 anonim válasza:
Nekem kb 10 éves a gépem (még mindig azt használom), és abba van 512 mb ram.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!