Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az AMD tényleg jobb lett mint...

Az AMD tényleg jobb lett mint az nV?

Figyelt kérdés

Hello! Beszéltem itt egy "taggal" hogy mit szeretnék és szóba került hogy az nvidia vagy az amd éri-e meg jobban? Azt mondta az AMD, legalábbis nekem elvileg, mivel állítása szerint a HD6850 árán nincs ütőképes konkurencia. Akkor most tényleg előnybe van az amd?

Ja és az architektúrlis vagy milyen elavulást tényleg nem lehet elkerülni?

Azt is megkérdezném hogy mi is az az APU, és miért fogja leváltani a klasszikus "dolgokat"? Írta ő, de kínaiul. :)

Még annyit hogy a "segítőmet" Hart-nak hívják itt. Megbízható? (csak azért mert az aránya nem épp jó)

2012. jan. 18. 21:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ahogy látom Hartot tényleg nem kedvelik, ja és nem csak őt pontozták le, csak azt nem értem mire fel:(
2012. jan. 18. 23:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Játéktól is függ, hogy hasonló áron melyik a jobb. Vannak nyíltan elkötelezett játékok, amik eleve valamelyik cég logójával indulnak. Ezek ugyanazon az áron valószinűleg jobban fognak futni annak a cégnek a kártyájával (arra vannak optimalizálva).
2012. jan. 18. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!