Az AMD tényleg jobb lett mint az nV?
Hello! Beszéltem itt egy "taggal" hogy mit szeretnék és szóba került hogy az nvidia vagy az amd éri-e meg jobban? Azt mondta az AMD, legalábbis nekem elvileg, mivel állítása szerint a HD6850 árán nincs ütőképes konkurencia. Akkor most tényleg előnybe van az amd?
Ja és az architektúrlis vagy milyen elavulást tényleg nem lehet elkerülni?
Azt is megkérdezném hogy mi is az az APU, és miért fogja leváltani a klasszikus "dolgokat"? Írta ő, de kínaiul. :)
Még annyit hogy a "segítőmet" Hart-nak hívják itt. Megbízható? (csak azért mert az aránya nem épp jó)
Most ki fogsz szerintem robbantani egy hatalmas vitát a két márka fanjai közt, de ne legyen igazam. :D
Amúgy ez az arány akkora egy baromság, ha csak azt megnézzük hogy Hart asszem 40akárhány százalékos, és ő a témakör Number One hozzászólója...
igaza volt, tényleg nincs.
Hart-ban bízhatsz, érti a dolgát, csak néha kicsit lobbanékony, és amikor "kifakad belőle az őszinteség" akkor a sértődékenyebb válaszadók lepontozzák.
Akkor az jó :) Köszi a válaszokat!
Ez az APU dolog tényleg akkora durranás lehet?
Na ez az a kérdés ami kissé ciki.
Am már mindent leírtam amit tudnod kell.
az nV-nek most ez egyetlen jó kártyája a gtx 560ti ami a 6870 és a 6950 közötti űr kitöltésére szolgál és ott tényleg jó vételnek bizonyul de az összes többi kártyájának van olcsóbb és erősebb konkurense. Szerintem azt Hart bácsi is mondta hogy nV-t csak akkor vegyél ha kell a CUDA.
az APU-t meg már 262 kérdésbe kicsontozták hogy mit is jelent és hogy valószínűleg valamilyen szinten le fogja váltani a klasszikus CPU+VGA párost de ez nem egy gyors folyamat és nem is teljesen fogja leváltani mivel ha te AMD eyefinity 6 monitoron akarsz játszani über ultra beállítások mellett hogy még a monitorod is kiégjen úgy vakítson a játékban a nap akkor az APU teljesítménye kevés lesz meg lehet hogy 1 vga teljesítménye is.
bocsánat helyesbítek az egyetlen konkurens képes kártyája.
Mivel az összes kártyája jó csak túlárazottak és jobban esznek/termelnek hőt.
Én is azt mondom hogy AMD. Régen nagy nv-s voltam, de most már tuti nem vennék, ahhoz csodának kellene történnie.
Mindenben jobb az AMD, pl ár/teljesítmény, teljesítmény/fogyasztás, havonta új driverek, CUDA nem érdekel, PhysX meg vicc, ráadásul újabban még egy TDR hiba is felbukkant nv kártyákkal ( [link] szóval nálam nv kilőve.
APU témában már volt kérdés, hadd ne kelljen leírnom ugyanazt. a gyártók az integrációban látják a jövőt, az APU ennek egy lépcsőfoka.
miért jobb:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2..
lásd 5. válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!