Miért nem BOOT-ol be a gépem dvd-ről?
Figyelt kérdés
Elolvastam itt a kérdéseket de igazából a kérdezők rosszul írták ki az XP-t így nem kaptam választ a kérdésemre.Nekem az a bajom hogy a DVD-vel semmi baj mert másik gépen kipróbáltam és ott be BOOT-olt simán de az enyém nem akar.Ezt írja ha jól emlékszem: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER
Leszedtem egy nagyon jó rendszert csak sajnos cd-re nem fér úgyhogy jó lenne megoldani a problémát.
2011. dec. 31. 15:51
1/5 anonim válasza:
Ha a bootsorrendet biztos, hogy jól állítottad be, akkor rossz a DVD meghajtód...
2/5 anonim válasza:
Hogy írtad ki a lemezt? Ha csak az iso-t rá, nem jó. Annak tartalmát kell kiírni képfájl/lemezképfájl/iso kiírási módban.
A másik, hogy a boot sorrendet meg kell változtatni a BIOS-ban, a HDD elé rakni a DVD-meghajtót.
3/5 A kérdező kommentje:
Biztos hogy jó a dvd meghajtó mert másik gépből szedtem ki és azon is bebootolt.A boot sorrendet meg nem lehet elrontani mert ezen nem úgy van hogy én állítom be a sorrendet hanem itt megvan adva a sorrend és csak kikapcsolgatni tudom a vinyó bootolást és automatikusan meghajtóról bootol.
2011. dec. 31. 15:56
4/5 anonim válasza:
Megírta, hogy más gépen bootol, tehát a lemez jó!
Ott a megoldás nálam...
5/5 anonim válasza:
BIOS-ban állítsd át, h honnan akarsz bootolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!