Miért fagy le a gépem Boot előtt?
Figyelt kérdés
Tegnap este óta nemtudom bekapcsolni,mert még az elején,mikor kiirja,milyen bios van rajta,meg a speckókat,meg a "press del to enter setup" lefagy és nem megy semerre...próbáltam a ramot variálni,de nem ment!2011. aug. 7. 16:41
1/10 anonim válasza:
Próbáld meg alapra állítani, vagyis vedd ki belőle az alaplapi elemet, reseteld le.
2/10 A kérdező kommentje:
Ehhez én nem értek :S
Hogy csináljam?
2011. aug. 7. 17:33
3/10 A kérdező kommentje:
Na,rájöttem,hogy kell,de sajna ez nem oldotta meg a roblémát,sőt a másik szintén rossz gépemből is átraktam megnézni és úgy sem ment!
2011. aug. 7. 17:55
4/10 anonim válasza:
Lehet videokártyahiba is. Hány memóriakártya van benne?
5/10 A kérdező kommentje:
ketto db 256-os ram. de az tuti jo
2011. aug. 7. 22:30
6/10 anonim válasza:
az alaplapban alul van egy lapos elem , egy fémszerü csillogós dolog legalján az alaplapnak általában jobb szélén
.azt vedd ki várj vele 2-3 percet , tedd vissza . kapcsold be a gépet :D
7/10 anonim válasza:
Ez tipikusan túlhajtásnál jön elő. Ugye nem húztad a masinát?
8/10 A kérdező kommentje:
írtam,hogy megcsináltam,de nem változott semmi...további ötletek?:)
2011. aug. 9. 22:53
9/10 A kérdező kommentje:
hát...előfordulhat...belefáradt volna a kicsike?
2011. aug. 9. 22:58
10/10 anonim válasza:
Hibás lehet még a videokártya is, ha van, próbáld meg kicserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!