Miért írja ki ezt a gépem minden bootolás előtt?
Hali!
Tehát! Bekapcsolom a gépet, a Phoenix BIOS betöltődése előtt pittyeg 2, majd egy F1-et nyomok! Eddig OK! De utána elsötétül a képernyő(mint szokott) És bootolás, előtt kihoz egy ehhez nagyon hasonló üzenetet:
Érvénytelen boot fájl
yx.trtgaer.32.Windows/c me ilyesmi, majd 2 másodperc után továbblép és elkezd bootolini rendesen, majd bootolás után kiírja, hogy ellenőrzi a merevlemezt vagy mit tudom én mit és ezeket olvastam ki belőle: CIS fájlok mit tudom én mi
100%
majd megy a következőre meg ilyenek!
Azon kívül nem csinál semmi rendellenességet! Nem fagy le, minden működik rajta rendesen!(kivéve a Test Drive crack-je) a böngészőt elindítja, játékot elindítja, lemezeket olvassa! Mi lehet a gond?
Az alaplap BIOS hibakódjainak listája
A számítógép nem hülye, megpróbál kommunikálni velünk, de mi az okosok, tudomást sem veszünk róla. Ha a számítógép felhoz egy ablakot és kiír valamit benne, azt nem azért teszi mert unatkozik. Ha induláskor sípol, az annak a jele, hogy valami nincs rendben a gépünkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!