Mi a teendő? (mindenek előtt megjegyzem nem vagyok gép zseni) Újra lett rakva a gépem. Előtte ment egy játék és a hanggal se volt baj. De most se hang se játék T_T szóval tudom a hangkártyával és a vidikártyával van a baj de nem értek hozzá.
Micrososft Windows XP Professional (5.1, buildszám:2600)
Rendszer típusa:G31M-S2C
Megnézed hogy milyen vidi/hang kártya van a gépedben (erre kiváló progi pl ez: [link] )
Aztán szépen letöltesz egy hozzá megfelelő hang és videokártya drivert.
Amúgy hangkártyához ha alaplapi akkor ahhoz rajta van a driver a CD-n ha kaptál, de mondom letölteni se tart semeddig.
Tegnap ugye néztem a többi ehez kapcsolódó kérdést és ott találtam egy csomó segítséget hogy lehet megnézni meg stb..
köszi ezt a linket.. megpróbálom de ha megvan mitt kell nézni? : D
Kaptál zöld kezecskét.. :D mert válaszoltál és már is segíteni próbáltál. de ha lehet nekem részletes segítség kéne majd.. nem tom e-mailben vagy máshogy ha tudnánk beszélni..(nagyon jó lenne ha megtudnám csinálni..
e-mail:csoki011ster@gmail.com
ha megtudnád adni e-mail címed írnák.. a kártyákról.
a megfelelő driver meg ilyenekben majd kéne a segítség..
valami "VgaSave"
eszköz típusa: Nem PnP(Plug and Play) illesztőprogramok
gyártó és hely:ismeretlen
processzortípusa:nem érhető el
DAC típusa:nem érhető el
Adapter neve:nem érhető el
memória mérete:nem érhető el
BIOS info.:nem érhető el
passz hogy ezek mik.. és miért nem érhetőek el..
érvényes üzemmód 1280x1024, True Color(32bit),alapértelmezett frissítési gyakoriság..
ez lehet mind hülyeség és fölösleges de azért leírtam amit találtam..
Köszi a linket.. de melyik driver kell nekem? O_o
Télleg nem értek hozzá :D és azon az oldalon van vagy 30db. :D
help! help!
Előre is köszi..
"Jó lenne tudni mi az oprendszer. "
Bocs, csak nem néztem újra a kérdést.
Akkor Videó:
Futtasd a letöltött programot, mindent okézz le. Indítsd újra a gépet. Túl nagy baj nem lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!