Újra akarom telepíteni a windows xp-t, de a hardware elemek vizsgálata után bead egy kékhalált, ez miért van?
Nekem ilyet régen a rossz DVD meghajtó okozott na de nem szólok bele... :D
Előfordulhat, hogy a rossz meghajtó miatt megáll a telepítő ilyenkor szokott általában minden hibaüzenet nélkül meghalni a gép.
Ki lehet próbálni windows 7 en nagyon raj mű kék halálokat lehet csinálni ha leállítasz egy rendszerfolyamatot és láss csodát ugyan ezt a képet kapod.
Persze ne próbálja ki senki roncsolja a hardwert...
Egyébként ha nem kell az aero a windwos 7 starter-t is felrakhatod mert az el kell, hogy menjen ezen rendesen.
Nem igényel akkora rendszert mint a többi dirett gyengébb képekre van.
na meg van a hiba !!!
Tényleg a DVD író rossz benne, a külső DVD írómról meg nem tud bootolni!
De volt itthon egy régi P2-es gépben egy CD író betettem azt, csak sajna az sp3-as XP-m egy újraírható DVD-re van kiírva, ezért kerestem itthon CD-n egy xp sp-2-tőt és azzal bebootolt és nem dobta ezt a kékhalált. Szóval most szereznem kell egy DVD írót és majd akkor újratudom tenni sp3-al is.
Köszi a segítséget mindenkinek! A rejtély megoldva !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!