Újra akarom telepíteni a windows xp-t, de a hardware elemek vizsgálata után bead egy kékhalált, ez miért van?
Ahogy az utolsó is írja. Fájlütközés sem lehet, mert el vannak különítve a mappák telepítéskot, de ha nem lenne akkor is simán felülírja kérdés nélkül - mert ugye nem fut az oprendszer - és kész. Szoftveres hiba - mint már ezt is leírtam - csak az lehet, hogy hibás a telepítőlemez...
WIN7-et én sem ajánlom, csak valaki leállt velem ezen vitázni és meguntam...
Win 7-et erre a gépre biztos nem fogok tenni!
XP lemez meg biztos jó, mert a laptopra is ezt szoktam feltenni.
na csak nem értitek.
Biztos nem karcos, mert AZÓTA már telepítettem sikeresen erről a DVD-ről!
Mit bootoljak? Szerinted hogy akarom telepíteni az xp-t ha nem bootolva XD
Berakom a DVD-t, kijön, hogy nyomjak meg egy billentyűt, megnyomom majd elkezdi vizsgálni a hardware elemeket, utána bedobja a kékhalált.
Szerintem Boot- közben nem lehet túl sok hiba /beállítási lehetőség.
Először szerintem ellenőrizd a csatlakozókat, hátha kilazult. (roszabb esetben cseréld le).
Mozgasd meg óvatosan az eszközöket benne, hátha kontakt hiba (lehet le van csavarozva)
Állítsd be a BIOS -t, (resetáld, ha nem vagy biztos) és a Boot sorrendet állítsd be. Elsőre azt amiről telepítesz, ne legyen megszakítás kérelem.
Telepítéskor válaszd a formázással -t!
Ha ezek sem jönnek be, akkor valószinüleg a telepítő lemez nem jó, vagy nem kompatibilis.
Legalább is én ezeket csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!