Újra akarom telepíteni a windows xp-t, de a hardware elemek vizsgálata után bead egy kékhalált, ez miért van?
Köszi a képeket, csak ettől még nem tudni milyen eszközök vannak a gépedben. Tanácsos lenne az öszes felesleges eszközt kárttyaolvasó satöbbi lehúzni a telepítésig , hogy az az EGY merevlemez legyen amire telepítesz ( hangkártya, videokártya természetesen marad)
Bios tippek:
-Nyomj egy F6 -ot hogy álljon alapra a bios, majd save és exit, a boot sorrended jó, ha az Ide -re telepítesz.
-A Primary master -t állítsd be a merevlemezt és slave -nak a CD -t. [link]
Egyebek
-S.M.A.R.T -t kapcsold ki, ne ugorjon át szektorokat
-Boot To OS/2 és OS/2 WARP (nem tudom milyen opciók vannak de az OS/2 Nem xp rendszerű tiltsd Lényege a memória detektálás.
- Az advanced -ben kell legyen egy Shadowing és RAM Cacheable ezeket tiltsd le (bocs én nem taláűltam a képeken)!
-Quick Boot tiltsd le, mert ilyenkor nem keresi az eszközöket és lehet hogy ezért nem talál valamit!
-System BIOS Cacheable tiltsd
Előző válaszolónak igaza lehet ezért visszatérek az előző válaszomhoz, ha SATA -ra telepítesz, előbb a vezérlőt kell feltenni, hogy lássa a bios, különben nem ismeri fel a telepítő! Ezt flopy -ról szokás.
Keresd meg a lemezt amit a gépedhez kaptál kell leírás legyen róla. Ezeket (ilyeneket, vagy valami hasonló, kell legyen egy leírás) a fájlokat kell megtaláld a lemezen és másolnod egy floppyra:
Ez a tippelgetés addíg fog menni míg le nem írod a géped pontos paramétereit (pl aida64), mivel nem lehet tudni semmit az eszközeidről!
Te most működő rendszerbeállításokat javasolsz, pedig telepítési beállításokat kellene!
A smart -igen jó, amenyiben van egy működő rendszer, addíg meg minek hagyjon ki szektorokat a lemezen és minek küldjön teljesítmény adatokat?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!